Amfipoli News: Απίστευτο: 17χρονη έτρωγε κάθε μέρα επί 5 χρόνια ΜΟΝΟ πατάτες τηγανητές και δείτε τι έγινε!…

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Απίστευτο: 17χρονη έτρωγε κάθε μέρα επί 5 χρόνια ΜΟΝΟ πατάτες τηγανητές και δείτε τι έγινε!…


Για 5 ολόκληρα χρόνια έτρωγε αποκλειστικά τηγανητές πατάτες…
Αυτή η διατροφική συνήθεια δεν ήταν αποκλειστικά από επιλογή της. Η 17χρονη Jennifer Radigan, υποφέρει από μία διατροφική ανωμαλία. γνωστή και ως SED-Selective Eating Disorder (Επιλεκτική Διατροφική Διαταραχή). Όλα τα υπόλοιπα φαγητά όπως κρέας και λαχανικά της φέρνουν τάση για εμετό!
etroge-kathe-mera-epi-5-chronia-mono-patates-tiganites-dite-ti-epathe-1

Η Jennifer που κατάγεται από τη Σκωτία έχει τέτοιο θέμα, που ακόμα και η μάρκα της πατάτας που θα φάει πρέπει να είναι συγκεκριμένη! Μιλάμε για ένα πιάτο McCain με τυρί τσένταρ. Η φοιτήτρια, ξεκίνησε από μικρή ηλικία να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το φαγητό και επειδή ντρεπόταν για την φοβία της, να τρώει αποκλειστικά πατάτες, έμενε νηστική στο σχολείο!
Η συγκεκριμένη ανωμαλία μάλιστα, όπως αναφέρει το tonwtiko, αυξάνει τον κίνδυνο υποσιτισμού και μεγάλης απώλειας βάρους. Πιστεύουν μάλιστα πως οι διατροφικές της συνήθειες είναι από τους κυριότερους λόγους που η κοπέλα λιποθυμά δημόσια.
etroge-kathe-mera-epi-5-chronia-mono-patates-tiganites-dite-ti-epathe-2
Η ίδια μίλησε για το πρόβλημά της και ανέφερε: “Παλιότερα έτρωγα μόνο κοτόπουλο. Πλέον στη μυρωδιά και μόνο αηδιάζω. Νομίζω πως όσο μεγαλώνω, τόσο λιγότερα φαγητά μπορώ να φάω. Όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι για τις πατάτες με τυρί”. Μάλιστα, βιώνει μία πραγματική κόλαση φοβούμενη για την υγεία της.
Δήλωσε με πραγματική πικρία, ότι από τότε που πήγαινε σχολείο δεν μπορούσε να φάει και δεν ήταν επειδή ήθελε να χάσει κιλά. Όταν βάζει δε μια μπουκιά στο στόμα της από άλλο φαγητό συνειδητοποιεί μετά από λίγο πως δεν μπορεί και αναγκάζεται να μη φάει οτιδήποτε κι αν της ετοιμάσουν.
Οι μόνες εξαιρέσεις που έχει κάνει είναι βραστές πατάτες και χειροποίητα μακαρόνια!

Πηγή: kontranews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου