Amfipoli News: Ασυγκράτητος Καραμανλής: Δεν άντεξε και τσίμπησε μαγουλάκι – Κάγκελο ο Βενιζέλος [φωτο]

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ασυγκράτητος Καραμανλής: Δεν άντεξε και τσίμπησε μαγουλάκι – Κάγκελο ο Βενιζέλος [φωτο]


Πώς εκδήλωσε την… αγάπη του για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο Κώστας Καραμανλής;

Ο φωτογραφικό φακός κατέγραψε χθες στη Βουλή ένα περιστατικό με τον Κώστα Καραμανλή, ασυνήθιστο για τα πολιτικά δεδομένα.

Λίγο πριν υπερψηφιστεί στην Ολομέλεια το πολυνομόσχεδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας για το κλείσιμο της αξιολόγησης και ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρακολουθούσε προσηλωμένος τη συζήτηση, πέρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και… του τσίμπησε το μάγουλο!

Στην αρχή ο κ. Βενιζέλος φάνηκε να αιφνιδιάζεται από την κίνηση, όπως φανερώνει η έκφραση του προσώπου του και στη συνέχεια έκανε χειραψία με τον κ. Καραμανλή, ο οποίος χαμογελούσε.

4136077.jpg
4136074.jpg
4136075.jpg
4136076.jpg

Υπερψηφίστηκε, από την Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και αντίμετρα της συμφωνίας για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

«Με το αποτέλεσμα και της σημερινής ψηφοφορίας η Ελλάδα έχει τηρήσει στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα. Τώρα είναι η μπάλα στο γήπεδο των δανειστών. Είναι η σειρά τους να τηρήσουν και αυτοί τις δεσμεύσεις τους, στο ακέραιο όπως κάναμε κι εμείς.

Αναμένουμε και δικαιούμαστε , από τη συνεδρίαση του Eurogoup της ερχόμενης Δευτέρας, μια απόφαση για τη ρύθμιση του ελληνικού δημόσιου χρέους που θα είναι αντίστοιχη των θυσιών του ελληνικού λαού» δήλωσε αμέσως μετά βγαίνοντας από τη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, επί συνόλου 281 παρόντων βουλευτών, υπέρ της αρχής τάχθηκαν 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ενώ το καταψήφισαν οι 128 βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ψήφισε «παρών» στο άρθρο 56, που αφορά ρυθμίσεις για την ιδιωτική εκπαίδευση. Όπως δήλωσε το έπραξε όχι για να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση, αλλά στη μνήμη του πρόωρα χαμενου αδελφού της ο οποίος ήταν πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ. 

Πηγή: fimes.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου