Amfipoli News: Σαββίδης: «Στο Νομό Σερρών μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα και ιδιαίτερα τώρα με την Αμφίπολη που έχει ακουστεί πολύ σε όλο τον κόσμο».

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Σαββίδης: «Στο Νομό Σερρών μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα και ιδιαίτερα τώρα με την Αμφίπολη που έχει ακουστεί πολύ σε όλο τον κόσμο».


-Για τον Μουζενίδη και την επένδυση στο Νομό Σερρών:   

«Ο κ. Μουζενίδης είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, διατηρούμε άριστες σχέσεις και σκεφτόμαστε να κάνουμε κι άλλες δουλειές μαζί. Κάνουμε μια προσπάθεια να φέρουμε Ρώσους στο Νομό Σερρών. Ο κ. Μουζενίδης φέρνει κάθε χρόνο 500.000 Ρώσους. Εμείς κάναμε μια συνάντηση στις Σέρρες, συζητήσαμε πως θα γίνει αυτή η επένδυση που θα φέρει ανάπτυξη στο Νομό μας. 
Στο Νομό Σερρών μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα και ιδιαίτερα τώρα με την Αμφίπολη που έχει ακουστεί πολύ σε όλο τον κόσμο. Έχω πολλά στο μυαλό μου. Ο Νομός Σερρών μπορεί να προσελκύσει κόσμο και από πλευράς  θρησκευτικού τουρισμού. Μιλήσαμε για τον αθλητικό τουρισμό και ζήτησαν να μάθουν τι γήπεδο υπάρχουν στο Νομό Σερρών με την προοπτική να φέρουν ομάδες για προετοιμασία στην περιοχή μας. Όπως και το θέμα του Ρούπελ που πολλοί από τη Ρωσία, όπως συνταξιούχοι στρατιωτικοί κι όχι μόνο θα ήθελαν να το επισκεφθούν. Πάει να γίνει κάτι πολύ σημαντικό στο Νομό Σερρών και πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θα βοηθήσει σε αυτήν τη κατεύθυνση για να μπορέσουμε να κάνουμε πολλά για το Νομό. Δεν έχω κανένα παράπονο, διατηρώ άριστες σχέσεις και καλή συνεργασία και με τον Δήμαρχο και με τον Αντιπεριφερειάρχη. Κοιτάξτε, πάντα ένα έργο, παράδειγμα ο TAP βοηθάει στην οικονομία ενός τόπου, όχι μόνο τα ξενοδοχεία, γιατί μέσα από τα ξενοδοχεία κινείται όλο το σύστημα, τα εστιατόρια, τα καταστήματα όλα. Το θέμα είναι να δούμε όλοι μαζί στο Νομό Σερρών να προσελκύουμε όλο το χρόνο κόσμο».
Φωτογραφίες: eurokinissi.gr


ert.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου