Amfipoli News: Και όμως… οι καθημερινές σας συνήθειες προδίδουν τον χαρακτήρα σας

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Και όμως… οι καθημερινές σας συνήθειες προδίδουν τον χαρακτήρα σας

Oι καθημερινές μας συνήθειες προδίδουν τον χαρακτήρα μας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που δημοσιεύει το BBC!
Στη μελέτη, που εκπλήσσει με τα αποτελέσματά της, εξετάστηκαν 400 διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες συνηθίζουν να κάνουν καθημερινά Αμερικανοί πολίτες  και με βάση τις επιλογές τους, οι επιστήμονες χαρτογράφησαν πέντε κατηγορίες προσωπικότητας:
Οι ανοιχτόμυαλοι   
Οι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι έχουν την τάση να διαβάζουν ποιήματα, να τρώνε καυτερά φαγητά ,να κυκλοφορούν στο σπίτι χωρίς ρούχα, να πηγαίνουν στην όπερα.
Οι ευσυνείδητοι
Όσοι δεν αποχωρίζονται το ρολόι τους κι έχουν πάντα καλογυαλισμένα παπούτσια είναι ιδιαίτερα ευσυνείδητοι. Στους περισσότερους αρέσει το διάβασμα.
Ο συγκαταβατικοί
Στους συγκαταβατικούς αρέσει το σιδέρωμα, το παιχνίδι με τα παιδιά και το πλύσιμο των πιάτων, καθώς το βασικό τους κίνητρο είναι να ευχαριστούν τους άλλους . Επίσης, τους αρέσει να τραγουδούν στο μπάνιο ή στο αυτοκίνητο.
Οι εξωστρεφείς
Οι εξωστρεφείς περνούν ώρες στο τηλέφωνο την ώρα που οδηγούν και κάνουν ηλιοθεραπεία.  Επιπλέον, διοργανώνουν πάρτι και τους αρέσει το ξενύχτι στα μπαρ απολαμβάνοντας το ποτό τους.
Οι νευρωτικοί
Οι περισσότεροι βιώνουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Οι νευρωτικοί χάνουν συχνά την ψυχραιμία τους ή πολλές φορές κάνουν πλάκες με τους άλλους.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Personality and Individual Differences διεξήχθη από τους επιστήμονες Μπένζαμιν Τσάμπαν από στο Πανεπιστήμιο Rochester και  Λιούις Γκόλντμπεργκ από το Oregon Researche Institute.
Οι Αμερικανοί επιστήμονες μελέτησαν το προφίλ 800 ανθρώπων στο Όρεγκον των ΗΠΑ.
Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν μέσο όρο ηλικίας τα 51 έτη.

Πηγή: kontranews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου