Amfipoli News: Οι πράκτορες χρησιμοποιούν αυτό το όνομα στα Social Media!

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Οι πράκτορες χρησιμοποιούν αυτό το όνομα στα Social Media!


Αξιοπερίεργο τρόπο επέλεξε ικανός αριθμός πρακτόρων ή συνεργατών του FBI για να διαμαρτυρηθεί και να εκδηλώσει τη δυσαρέσκειά του για στην απομάκρυνση και ιδιαίτερα τον τρόπο που εκείνη έγινε, του μέχρι πρότινος διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ.

Αντικατέστησαν τις φωτογραφίες τους με εκείνη του Τζέιμς Κόμεϊ ή ανάρτησαν φωτογραφίες τους μαζί του, προκειμένου να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον πρώην προϊστάμενό τους. Ο ίδιος, έγραψε στα social media ότι «θα είμαι καλά», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει για την -έστω και καθυστερημένη- «δήλωση στήριξης» των μέχρι πρότινος συνεργατών του.

Η απόλυση του Τζέιμς Κόμεϊ, σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα γεγονότα, ενδέχεται να υποκρύπτει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, εφάμιλλο του Watergate, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Τα καθήκοντα του επικεφαλής στο FBI έχει αναλάβει ο αναπληρωτής διευθυντής Άντριου ΜακΚέιμπ, έως ότου αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Τζέιμς Κόμεϊ δεν τύγχανε της υποστήριξης μεγάλου ποσοστού των συνεργατών του, ούτε ήταν το άτομο με τις μεγαλύτερες συμπάθειες, τόσο εξαιτίας του ρόλου του ως επικεφαλής, όσο και ως χαρακτήρας. Παρόλα αυτά, μετά την απόλυσή του και ιδιαίτερα με τον τρόπο και τις δικαιολογίες που επικαλέστηκε το State Department, σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις, προκλήθηκε ένα «κύμα» συμπαράστασης προς τον πρώην διευθυντή του FBI από τους συνεργάτες του.

«Ο μεγαλύτερος αντίκτυπος θα είναι η δυσπιστία του οργανισμού κάτω από τις οδηγίες του νέου διευθυντή», έγραψε ένας πράκτορας στον λογαριασμό του στα social media, δίνοντας ένα στίγμα των αντιδράσεων που ακολούθησαν της απομάκρυνσης του Τζέιμς Κόμεϊ από τη θέση του.

Όπως αναφέρθηκε εκτενώς στα αμερικανικά ΜΜΕ, η απόλυση του Κόμεϊ είναι πιθανό να επιφέρει σημαντική καθυστέρηση στην ερευνητική διαδικασία για την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές και για το αν ευνοήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ έναντι της Χίλαρι Κλίντον.

Επίσης, μεγάλη έκταση έλαβε η είδηση του αιτήματος που είχε καταθέσει ο Τζέιμς Κόμεϊ, μία μόλις ημέρα πριν την απομάκρυνσή του, προκειμένου να εγκριθούν επιπλέον κονδύλια για την έρευνα της ρωσικής εμπλοκής στις αμερικανικές εκλογές.

Ένα τρίτο δείγμα που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των στελεχών του FBI, είναι η διαπίστωση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, έχει ήδη απομακρύνει από τις θέσεις τους τρία πρόσωπα, τα οποία ερεύνησαν -ως όφειλαν- τον ίδιο και την -αν μη τι άλλο- ύποπτη αυτή υπόθεση.


Πηγή: kontranews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου