Amfipoli News: Έμειναν με το αυτοκίνητο, μπροστά σε μια χωματερή. Ενώ περίμεναν για βοήθεια, ανακάλυψαν ΚΑΤΙ ανατριχιαστικό στα σκουπίδια!

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Έμειναν με το αυτοκίνητο, μπροστά σε μια χωματερή. Ενώ περίμεναν για βοήθεια, ανακάλυψαν ΚΑΤΙ ανατριχιαστικό στα σκουπίδια!



Δύο άντρες έμειναν με το αυτοκίνητό τους κοντά σε ένα σωρό γεμάτο σκουπίδια στο East Tilbury της Αγγλίας. Ενώ περίμεναν για να φτάσει βοήθεια, και οι δύο άντρες κοίταξαν τριγύρω τους στα σκουπίδια και παρατήρησαν κάτι που ξεχώριζε από τα υπόλοιπα απορρίμματα.
Εν μέρει κρυμμένο στα σκουπίδια ήταν ένα λευκό και καφέ θηλυκό σκυλί, συγκεκριμένα ένα Saluki, το οποίο θεωρείται μία από τις παλαιότερες φυλές σκύλων. Ήταν εμφανώς υποσιτισμένο και σωματικά αδύναμο.
«Έσκυψα πίσω από ένα μεγάλο σωρό από συντρίμμια και σκουπίδια», δήλωσε η Rebecca Benson, επιθεωρητής της τοπικής κοινωνίας για την πρόληψη της σκληρότητας στα ζώα. «Δεν μπορούσε να σηκώσει το κεφάλι της.»
Το πεινασμένο σκυλί, που φαινόταν να είναι περίπου 18 μηνών, δεν θα είχε ποτέ εντοπιστεί από το δρόμο. Η Benson είπε ότι το κουτάβι, που αργότερα ονομάστηκε Penny, βρέθηκε μέσα σε λάσπη και ήταν δύσκολο να εντοπιστεί ανάμεσα στα απορρίμματα.
«Μισώ να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να συμβεί σε αυτήν αν δεν είχαν σταματήσει στην περιοχή οι δυο άντρες», είπε η Benson.
Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να δώσουν νερό στο αφυδατωμένο σκυλί, αλλά αρνήθηκε να το πιεί. Η ανακάλυψη της ήταν ένα θαύμα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι βρισκόταν στα πρόθυρα του να πεθάνει. Η Benson μετέφερε το άρρωστο σκύλο σε ένα κτηνιατρικό κέντρο όπου οι κτηνίατροι κατέληξαν σε ένα θλιβερό συμπέρασμα. Οι γιατροί πίστευαν ότι το σκυλί πάσχει από σοβαρή γαστρική πάθηση και θα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η Penny μπορεί να έχει εγκαταλειφθεί για αυτόν τον λόγο.
Η Penny ήταν καλύτερα μέσα σε λίγες μέρες. Οι κτηνίατροι ήταν σε θέση να ενυδατώσουν το σκυλί και να την κάνουν να αισθανθεί καλύτερα.
Η τυχερή σκυλίτσα αναμένεται να κάνει μια πλήρη ανάκαμψη και να βρει ένα σπίτι για να μείνει, αλλά η Benson είπε ότι το ταξίδι γι “αυτήν δεν θα σταματήσει εκεί. Ήθελε να μάθει ποιος είναι υπεύθυνος για την εγκατάλειψη της.
Μια δημοσίευση στο Facebook σχετικά με την κατάσταση της Penny δημοσιεύτηκε στη σελίδα του φιλανθρωπικού οργανισμού RSPCA. Η οργάνωση ανέφερε πως πολλοί άνθρωποι ήθελαν να την υιοθετήσουν, αλλά θα παρακολουθούσαν την υγεία της Penny για λίγο περισσότερο.
Ας ελπίσουμε ότι η ιστορία της θα φέρει ακόμα περισσότερο φως στην κακοποίηση, τον τραυματισμό και την παραμέληση που τα αβοήθητα κατοικίδια ζώα περνούν καθημερινά.
Πηγή: entypwsiako.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου