Amfipoli News: «Σε ευχαριστώ Ελλάδα που ξεπέρασες κάθε προσδοκία μου». Το εντυπωσιακό βίντεο της διάσημης ηθοποιού Shay Mitchel από τις διακοπές της στην Ελλάδα που έγινε viral. Διαφημίζει τα ελληνικά νησιά… δωρεάν! (βίντεο)

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

«Σε ευχαριστώ Ελλάδα που ξεπέρασες κάθε προσδοκία μου». Το εντυπωσιακό βίντεο της διάσημης ηθοποιού Shay Mitchel από τις διακοπές της στην Ελλάδα που έγινε viral. Διαφημίζει τα ελληνικά νησιά… δωρεάν! (βίντεο)


Η Καναδή ηθοποιός μαγεύτηκε από τις ομορφιές των Κυκλάδων και έφτιαξε ένα βίντεο - κόσμημα που θα μπορούσε να είναι το σποτ του ελληνικού τουρισμού για εφέτος. Απολαύστε... ελληνικά (vid)

Εντυπωσιασμένη από τα χρώματα, τις γεύσεις και κυρίως τους ανθρώπους της χώρας μα δηλώνει η Shay Mitchel, που πολλοί από εσάς ίσως γνωρίζεται από τη συμμετοχή της στην αμερικανική σειρά Pretty Little Liars. Η ηθοποιός και μοντέλο βρέθηκε στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, εκπληρώνοντας μια επιθυμία ετών, όπως η ίδια λέει και έμεινε εντυπωσιασμένη από τις ομορφιές των δύο ελληνικών νησιών.

Μάλιστα η Mitchell έφτιαξε ένα εκπληκτικό βίντεο με εικόνες από τη διαμονή της στην Ελλάδα, το οποίο κάνει θραύση στο διαδίκτυο και τα social media. Πάρτε μια μικρή γεύση από το "trailer" στο instragram. Το preview έχει συγκεντρώσει ήδη 620χλ προβολές.




"Όλα ήταν τόσο γαλανα, τόσο καθαρά. Σαν να κοιτούσα σε μια καρτ ποστάλ" αναφέρει σε κάποιο σημείο του βίντεο η Καναδή. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο φαγητό, σε όλες του τις εκδοχές. Από γκουρμέ πιάτα. ως υπέροχη χωριάτικη σαλάτα, γύρο και ρεβανί. Επόμενος σταθμός η νυχτερινή Μύκονος και το ξεφάντωμα μέχρι το πρωί.

Αν η Μύκονος είναι ο τόπος όπου παρτάρει κανείς, η Σαντορίνη είναι εκεί όπου ηρεμεί

"Αν η Μύκονος είναι ο τόπος όπου παρτάρει κανείς, η Σαντορίνη είναι εκεί όπου ηρεμεί" αναφέρει για το έτερο νησί των Κυκλάδων που της έκλεψε την καρδιά. Ωστόσο, η Mitchel έκανε το παραπονάκι της για το πλοίο της γραμμής, κυρίως για το γεγονός πως εκατοντάδες κόσμου επισκέπτεται το νησί καθημερινά αυτή την εποχή.

Οι εικόνες από τη Θήρα είναι απλά εντυπωσιακές και κάπου στα πλάνα κυματίζει και η γαλανόλευκη να σε κάνει να χαμογελάς από ικανοποίηση που αυτός ο τόπος, ο πανέμορφος, είναι στη χώρα σου. "Ένα υπέροχο ταξίδι, από το χορό πάνω στο τραπέζι, ως το εξαιρετικό φαγητό και την τύχη να ξυπνάς κάθε μέρα με αυτή την απίθανη θέα" σημειώνει στο κλείσιμο παρουσιάζοντας τον ήλιο να χάνεται στο γαλάζιο του Αιγαίου.

Σε ευχαριστώ Ελλάδα που ξεπέρασες κάθε προσδοκία μου, ανυπομονώ να επιστρέψω

"Σε ευχαριστώ Ελλάδα που ξεπέρασες κάθε προσδοκία μου, ανυπομονώ να επιστρέψω" σημείωσε η Καναδή. Εμείς ευχαριστούμε Shay για το απολαυστικό βίντεο. Δείτε ολόκληρο το βίντεο όπως το ανέβασε στο κανάλι της στο youtube.

Να σημειωθεί πως το βίντεο σε ένα μόλις εικοσιτετράωρο έχει γράψει 250χλ θεάσεις στο youtube, ενώ το κανάλι της Mitchell αριθμεί "μόλις" (!!) 2,2 εκατομμύρια ακολούθους. Πόσους followers έχει είπαμε το κανάλι του ΕΟΤ;
Λευτέρης Σαββίδης

news247.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου