Amfipoli News: 5 Τεχνικές μασάζ για να αποβάλλετε το λίπος και τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα σας. Πολύ άμεσα

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

5 Τεχνικές μασάζ για να αποβάλλετε το λίπος και τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα σας. Πολύ άμεσα



Οι περισσότεροι ξέρουν ότι το μασάζ είναι ιδανικό για την ανακούφιση πόνων και στρες, αλλά δεν κάνει μόνο γι’αυτό.

Το λεμφικό μασάζ επίσης συμβάλλει στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος και την απελευθέρωση τοξινών από το σώμα. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και θα ξεφορτωθείτε το περιττό λίπος και τις τοξίνες πολύ εύκολα και αποτελεσματικά!
1. Μασάζ στους γλουτούς

Κάνοντας μασάζ στους γλουτούς, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την απώλεια λίπους στην περιοχή αυτή, χρησιμοποιήστε τις άκρες των δαχτύλων σας για να κάνετε μασάζ στους γλουτούς απαλά αλλά σταθερά. Κάντε κυκλικές κινήσεις από τα μπούτια ως τα οπίσθια για να αυξήσετε την κυκλοφορία και να απελευθερώσετε τις συσσωρευμένες τοξίνες.
2. Μασάζ στα πόδια
Κάνοντας μασάζ στο εσωτερικό των μηρών βοηθάτε να αυξηθεί η κυκλοφορία και να ξεκινήσει η διαδικασία απώλειας λίπους. Χρησιμοποιήστε τους αντίχειρες σας και πιέστε την βουβωνική χώρα. Στην συνέχεια κάντε μασάζ στο εσωτερικό των μηρών με κυκλικές κινήσεις, ενεργοποιώντας την απελευθέρωση τοξινών και βοηθώντας το σώμα να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα.
3. Μασάζ στα γόνατα
Κάνοντας μασάζ στα γόνατα σας μπορείτε να μειώσετε την χαλάρωση του δέρματος. Καθίστε σε μια καρέκλα και ξεκινήστε από την κορυφή της επιγονατίδας. Κάντε μασάζ προς τα έξω με μικρές κινήσεις. Χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις, κάντε μασάζ γύρω από την επιγονατίδα. 
4. Μασάζ στις γάμπες
Το μασάζ στις γάμπες μπορεί να σας βοηθήσει να σφίξετε και να τονώσετε το δέρμα, ενώ μειώνεται και η κυτταρίτιδα. Ξαπλώστε και βάλτε δύο μαξιλάρια κάτω από τις γάμπες σας. Φέρτε το ένα πόδι στο στήθος, κάντε μασάζ στις γάμπες, μία τη φορά, και με τα δύο χέρια. Τρίψτε τις με μικρότερες κινήσεις. Ασκήστε μέτρια με έντονη πίεση, μετά χαλαρώστε και αλλάξτε πόδι.
5. Μασάζ στους αστραγάλους
Κάντε μασάζ στου αστραγάλους για να τονώσετε την κυκλοφορία στα πόδια και να απελευθερώσετε τις τοξίνες. Σχηματίστε έναν κύκλο και με τα δύο χέρια γύρω από τον αστράγαλο. Κάντε μασάζ στο πόδι μετακινούμενοι προς τα πάνω. Μην παραλείψετε τον ιγνυακό τένοντα!
Επιπλέον συμβουλές:
-Αφιερώστε τουλάχιστον ένα λεπτό τη μέρα σε κάθε σημείο.
-Στην αρχή θα παρατηρήσετε χαλάρωση, ενώ τα αποτελέσματα θα γίνουν ορατά μετά από λίγο.
-Καταναλώστε αρκετό νερό για να διώξετε τις παλιές τοξίνες και να δείτε πιο γρήγορη βελτίωση.
-Συμβουλευτείτε έναν ειδικό πριν ξεκινήσετε την θεραπεία.
Credit: davidwolfe.com
Πηγή: fanpage.gr


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου