Amfipoli News: Πως να κάνετε εύκολα και γρήγορα Πεϊνιρλί η Πεϊνιρλάκια

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Πως να κάνετε εύκολα και γρήγορα Πεϊνιρλί η Πεϊνιρλάκια


Λαχταριστό Πεϊνιρλί από τον Παναγιώτη Παπαδάκη 
Ένα απολαυστικό και αφράτο Πεϊνιρλί, με λιωμένο τυρί και μπέικον που θα ξετρελάνει τους πάντες! 
Ιδανικό για πρωινό ή ορεκτικό!

Απλά μια  φανταστική ζύμη με πολύ καλό βούτυρο μπορούμε να απογειώσουμε  το αποτέλεσμα!! 
Καντε τα Πεϊνιρλάκια για όλες τις ώρες!!

Υλικά
1 κιλό αλεύρι για όλλες τις χρήσεις 
500 γρ νερό
1 αυγό
125 γρ βούτυρο
400 γρ κασέρι τριμμένο Γκούντα
300 γρ μπέικον { συνιστούμε καπνιστό } 
2 κτσ καστανή ζάχαρη
2 κτσ Αλάτι
2 κτσ ξύδι
50 γρ νωπή μαγιά η 14 γρ ξηρή μαγιά

Ώρες αναμονής 
5 λεπτά για την μαγιά ,90 λεπτά για την ζύμη , 20 λεπτά για το ψήσιμο , για τον παραδοσιακό φούρνο 15 λεπτά

Δείτε το βίντεο εδώ: 


f.b Panagiotis Papadakis
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου