Λαχταριστό Πεϊνιρλί από τον Παναγιώτη Παπαδάκη
Ένα απολαυστικό και αφράτο Πεϊνιρλί, με λιωμένο τυρί και μπέικον που θα ξετρελάνει τους πάντες!
Ιδανικό για πρωινό ή ορεκτικό!
Απλά μια φανταστική ζύμη με πολύ καλό βούτυρο μπορούμε να απογειώσουμε το αποτέλεσμα!!
Καντε τα Πεϊνιρλάκια για όλες τις ώρες!!
Υλικά
1 κιλό αλεύρι για όλλες τις χρήσεις
500 γρ νερό
1 αυγό
125 γρ βούτυρο
400 γρ κασέρι τριμμένο Γκούντα
300 γρ μπέικον { συνιστούμε καπνιστό }
2 κτσ καστανή ζάχαρη
2 κτσ Αλάτι
2 κτσ ξύδι
50 γρ νωπή μαγιά η 14 γρ ξηρή μαγιά
Ώρες αναμονής
5 λεπτά για την μαγιά ,90 λεπτά για την ζύμη , 20 λεπτά για το ψήσιμο , για τον παραδοσιακό φούρνο 15 λεπτά
f.b Panagiotis Papadakis
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου