Amfipoli News: Πώς να ταιριάξετε τέλεια τα παπούτσια σας με κάθε ντύσιμο

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Πώς να ταιριάξετε τέλεια τα παπούτσια σας με κάθε ντύσιμο


Συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικούς κανόνες για σωστούς χρωματικούς συνδυασμούς, που ισχύουν για την εμφάνισή σας σε κάθε περίσταση.

Λευκά παντελόνια
Το λευκό είναι ένα βασικό χρώμα που ταιριάζει με όλα. Ωστόσο δεν μπορείτε να συνδυάσετε ένα λευκό παντελόνι με μαύρα παπούτσια στο γραφείο ή στο καθημερινό σας ντύσιμο. Κάτι τέτοιο θα σας κάνει να φαίνεστε επιτηδευμένη ή ακόμη και κακόγουστη.
Γκρι παντελόνια
Μπορείτε να τα συνδυάσετε εύκολα με παπούτσια στα βασικά χρώματα.  Είναι η πολύ βολική επιλογή όταν θέλετε να ταιριάξετε το αγαπημένο σας ζευγάρι παπούτσια! Όποια απόχρωση του γκρι κι αν διαλέξετε θα είναι σίγουρο πως θα είστε υπέρκομψη.
Μαύρα παντελόνια
Είναι κοινό μυστικό ότι το μαύρο ταιριάζει με όλα. Αλλά δεν ταιριάζουν όλα με το μαύρο! Όπως έχουμε πει ήδη δεν ταιριάζει το μαύρο με λευκά παπούτσια. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για όλες τις αποχρώσεις του καφέ. Δε θα υπάρχει αρμονία στην εικόνα σας γιατί το μαύρο είναι το κατεξοχήν σοβαρό χρώμα που ταιριάζει σε επαγγελματικές περιστάσεις. Αντίθετα οι αποχρώσεις του καφέ είναι πιο απλές και καθημερινές. Αν θέλετε να κάνετε την εμφάνισή σας πιο ενδιαφέρουσα κι εντυπωσιακή θα πρέπει να προτιμήσετε πιο φωτεινά χρώματα.
Παντελόνια μπεζ και nude (στο χρώμα του δέρματος)
Όταν φοράτε μπεζ παντελόνια ή παντελόνια στο χρώμα του δέρματος, προσπαθήστε να τα συνδυάσετε με ένα ζευγάρι ανοιχτόχρωμα φωτεινά παπούτσια.  Μην προσπαθήστε ποτέ να τα ταιριάξετε με μαύρα παπούτσια γιατί θα πετύχετε μια έντονη αντίθεση που είναι εντελώς άκομψη.
Παντελόνια σε ανοιχτό καφέ
Τα μαύρα (αλλά και τα γκρι) παπούτσια δεν ταιριάζουν σε καμία περίπτωση με αυτές τις αποχρώσεις.  Θα μπορούσατε όμως να πειραματιστείτε με ένα ζευγάρι πράσινα ή μπορντό παπούτσια. Η σωστή απόχρωση θα απογειώσει το στύλ σας!
Παντελόνια σε σκούρο καφέ
Αυτό το χρώμα είναι και το πιο δυσκολο να συνδυαστεί με κάποιο άλλο. Πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε να βάλετε γκρι, μαύρο κι όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου και του μοβ. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν πράσινο ή σκούρο μπλε, που θα έκανε μεν την εμφάνισή σας λίγο ασυνήθιστη, αλλά με πρωτότυπο αέρα.
Μπλε παντελόνια
Το αγαπημένο σας μπλου-τζιν σε όποια απόχρωση κι αν είναι, είτε ανοιχτό είτε σκούρο μπλε, πηγαίνει με όλα!
Πράσινο, λαδί, χακί
Σε αυτή την περίπτωση μόνο ένα πράσινο παπούτσι θα κατέστρεφε εντελώς την εικόνα σας. Απο ‘κει και πέρα είναι στο χέρι σας να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε τον δικό σας κομψό συνδυασμό!
Κόκκινο Βουργουνδίας και οι αποχρώσεις του
Ένα μπορντό παντελόνι ταιριάζει με όλα τα χρώματα εκτός από μοβ και σκούρο καφέ. Βέβαια θα μπορούσατε να δοκιμάστε να το φορέσετε με πράσινα ή μπλε παπούτσια αν θέλετε να πετύχετε μια πιο φωτεινή εικόνα. Συνδυάστε το με διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι για να πετύχετε ένα πιο casual ή κλασικο στυλ.
Όταν έχετε πάρα πολλές επιλογές τότε μπορεί να σας είναι ακόμη πιο δύσκολο να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Φυσικά μπορείτε να φοράτε ό,τι εσείς θέλετε, όμως ακολουθώντας μερικούς απλούς κανόνες θα καταφέρετε να φτιάξετε το δικό σας προσωπικό στυλ και κυρίως να νιώθετε άνετα στα ρούχα σας.
diaforetiko

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου