Amfipoli News: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!!! «Βούλιαξε η Θεσσαλονίκη σήμερα» !!! Ήμασταν ΟΛΟΙ εκεί!!!

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!!! «Βούλιαξε η Θεσσαλονίκη σήμερα» !!! Ήμασταν ΟΛΟΙ εκεί!!!


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία!!! Βούλιαξε σήμερα η Θεσσαλονίκη!!! 

Στη Θεσσαλονίκη «χτύπησε» σήμερα η καρδιά της Ελλάδας.

Νωρίς σήμερα το πρωί Έλληνες με κάθε μέσο έφθασαν στην Θεσσαλονίκη, από κάθε μεριά της Ελλάδας, για να διαδηλώσουν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας…

Πούλμαν εγκλωβίστηκαν στα Μάλγαρα και ποτέ δεν έφθασαν στην συγκέντρωση. 
Παρόλο που  ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος έκανε  έκκληση προς την Ελληνική Αστυνομία: «Να ανοίξουν τα Μάλγαρα, να διευκολύνουν τον κόσμο», αυτό δεν έγινε.

Ήμασταν και εμείς εκεί!!! 

ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ!!!

Κοντά στο 1.000.000 έφτασαν οι διαδηλωτές στην Θεσσαλονίκη. Ότι και να λένε τα φερέφωνα των καναλιών είναι ψέματα. Η συμμετοχή ήταν τόσο μεγάλη που κάποιοι απόψε θα χάσουν τον ύπνο τους!!!

 Οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο εκτείνονταν σε μια απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων, από το Μέγαρο Μουσικής  μέχρι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.  

 

 Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα όπως «Ελλάς -Ελλάς Μακεδονία», «Όχι στη διπλή ονομασία - Όχι σε νέα προδοσία» και τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή». Από τα μεγάφωνα ακούγονται τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. 




Ελληνικές σημαίες ανέμιζαν, ενώ πολλοί από τους συμμετέχοντες φορούσαν παραδοσιακές στολές και χόρευαν υπό τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών.



Δείτε Live το ηχηρό μήνυμα για το όνομα των Σκοπίων!

 


Η ομάδα ειδήσεων του Amfipolinews.blogspot.gr



Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου