Υλικά:
2 φύλλα σφολιάτας,
3 κουτιά τεμαχισμένα μανιτάρια κονσέρβα,
200γρ.γκούντα,
200γρ.έμενταλ,
150γρ.κασέρι,
20 φέτες Μπέικον
250ml κρέμα γάλακτος
2 αυγά
100ml φρέσκο γάλα
σουσάμι
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε και τσιγαρίζουμε Μπέικον και μανιτάρια και ανακατεύουμε σε μπολ με τα τριμμένα Συρία,την κρέμα γάλακτος και το ένα αυγού χτυπημένο.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί στρώνουμε το ένα άφυλλο και ρίχνουμε το μείγμα.
Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας χαρίζουμε σε κόμματα,αλείφουμε με το άθλο χτυπημένο αυγού και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180°c για 1ωρα.Καλή επιτυχία !!!
Σπύρος Ελένη Μπερτσελή"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
mageirikhkaisuntages.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου