Amfipoli News: Δείτε τις εικόνες από το drone... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ - 1.000.000 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ !!!

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Δείτε τις εικόνες από το drone... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ - 1.000.000 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ !!!



Για πολλοστή φορά εκατομμύρια Έλληνες έγιναν μάρτυρες μίας καλά συντονισμένης όσο και ανθελληνικής επιχείρησης για την φίμωση κάθε ενοχλητικής -για πολλούς- αλήθειας.

Σήμερα βιώσαμε όλοι το παράδειγμα του μεγάλου συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η αλήθεια για τον πραγματικό αριθμό των Ελλήνων που έδωσαν το παρόν σήμερα είναι αδιάσειστη, μονάχα με μερικές φωτογραφίες και βίντεο από την κορύφωση του συλλαλητηρίου. 

Εκτός αυτού όμως, πολλά κανάλια αναφερόμενα σε ό,τι σχετικό είχε να κάνει με το συλλαλητήριο, εντέχνως και πολύ ύπουλα, αναφέρθηκαν πρώτα στα μικρής έκτασης επεισόδια κοντά στην Καμάρα, επεισόδια για τα οποία χρειάστηκαν να επέμβουν τα ΜΑΤ.

Μάλιστα ο όρος "ακροδεξιοί" «έπαιξε» αρκετά σήμερα από πολλά ΜΜΕ, προπαγανδίζοντας ένα πολεμικό κλίμα που ΔΕΝ υπήρχε στη Θεσσαλονίκη. 

- Δείτε τις εικόνες από το drone...

Το Βίντεο της Aλήθειας! 


Να πόσοι Eίμασταν στο Συλλαλητήριο !!!

ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!

 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ 

- 1.000.000 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ !!!































Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου