Συνταγή:
250γρ.βούτυρο(1 πακέτο)σε θερμοκρασία δωματίου
60γρ.ζαχαρη άχνη
50γρ.κορν φλαουερ
1 βανίλια
250γρ.αλευρι γοχ
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη και προσθέτουμε το αλευρι με το κορν φλ. και τη βανίλια, κοσκινισμένα.
Μ'ενα κορνε και μύτες σε διαφορα μεγέθη σχηματίζουμε ότι σχέδια θελουμε.Τα ψήνουμε στους 180° για 25λ.
Λιώνουμε κουβερτούρα και βουτάμε τις άκριες.
Τα ακουμπάμε σε λαδόκολλα να στεγνώσουν και είναι έτοιμα.
Εγώ χρησιμοποίησα και καρύδα και τρούφα!!
Ειναι τέλεια!!
Vaso Grigoriou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
mageirikhkaisuntages.blogspot.gr
250γρ.βούτυρο(1 πακέτο)σε θερμοκρασία δωματίου
60γρ.ζαχαρη άχνη
50γρ.κορν φλαουερ
1 βανίλια
250γρ.αλευρι γοχ
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη και προσθέτουμε το αλευρι με το κορν φλ. και τη βανίλια, κοσκινισμένα.
Μ'ενα κορνε και μύτες σε διαφορα μεγέθη σχηματίζουμε ότι σχέδια θελουμε.Τα ψήνουμε στους 180° για 25λ.
Λιώνουμε κουβερτούρα και βουτάμε τις άκριες.
Τα ακουμπάμε σε λαδόκολλα να στεγνώσουν και είναι έτοιμα.
Εγώ χρησιμοποίησα και καρύδα και τρούφα!!
Ειναι τέλεια!!
Vaso Grigoriou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
mageirikhkaisuntages.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου