Amfipoli News: Γυναίκα από το Χιούστον πέθανε εγκλωβισμένη στον τοίχο του σπιτιού της και τη βρήκαν μετά από 3 χρόνια

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Γυναίκα από το Χιούστον πέθανε εγκλωβισμένη στον τοίχο του σπιτιού της και τη βρήκαν μετά από 3 χρόνια


Τον Μάιο του 2017 οι νέοι ενοικιαστές ενός σπιτιού στο Χιούστον βρέθηκαν μπροστά από ένα φρικιαστικό θέαμα όταν βρήκαν τυχαία μερικά ανθρώπινα οστά, στη διάρκεια μιας ανακαίνισης. Η διερεύνηση της υπόθεσης έφερε στο φως μια άκρως τραγική ιστορία, αφού αποδείχθηκε πως ανήκουν σε μια γυναίκα που πέθανε επειδή εγκλωβίστηκε μέσα στον τοίχο του σπιτιού.   

Κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε πως ανήκουν στην Mary Stewart Cerruti που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς το 2015 κι η οποία πέθανε επειδή «παγιδεύτηκε» στα ανοίγματα ανάμεσα στο εσωτερικό του τοίχου, έχοντας πέσει από μια τρύπα στη σοφίτα εξαιτίας μιας σπασμένης σανίδας.   


Στην αρχή τα οστά που βρέθηκαν δεν συνδέθηκαν με την εξαφάνιση της γυναίκας και η ταυτοποίηση DNA έγινε μόλις πριν λίγες εβδομάδες.   

Το 2015 γείτονες της 61χρονης είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της επειδή είχαν πολλές μέρες να τη δουν. Ωστόσο τα ίχνη της γυναίκας δεν βρέθηκαν ποτέ παρά τις εκτεταμένες έρευνες αφού κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα βρισκόταν μέσα στο σπίτι της, όπου εντοπίστηκαν νεκρές από την πείνα μόνο οι έξι γάτες της.        

Οι γείτονες περιέγραψαν την Mary Stewart Cerruti ως ένα πολύ ντροπαλό άτομο. Στο παρελθόν η ίδια είχε συμμετάσχει σε μια διαμαρτυρία για ένα συγκρότημα κατοικιών που επρόκειτο να χτιστεί γύρω από το σπίτι της, με το οποίο διαφωνούσε όπως και πολύ άλλοι κάτοικοι.    

Το κενό στις σανίδες ήταν περίπου 20 εκατοστά, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες η 61χρονη γυναίκα ήταν πολύ μικροκαμωμένη οπότε είναι πιθανό όταν γλίστρησε να εγκλωβίστηκε μέσα στην τρύπα.                    

Σε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, φαίνονται τμήματα του σκελετού της Mary Stewart Cerruti, ο οποίος ανακτήθηκε από έναν στενό χώρο πίσω από τον τοίχο του μπάνιο, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν έφερα ούτε τραύματα ούτε ίχνη πάλης.   

Εκτός από τον σκελετό βρέθηκαν στο σημείο κομμάτια από ρούχα, τα αθλητικά παπούτσια που φορούσε και ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας.                         





Πηγή: lifo.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου