Amfipoli News: 4 Τρόφιμα που Καταστρέφουν την Επιδερμίδα του Προσώπου μας και μας κάνουν να δείχνουμε Μεγαλύτερες.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

4 Τρόφιμα που Καταστρέφουν την Επιδερμίδα του Προσώπου μας και μας κάνουν να δείχνουμε Μεγαλύτερες.



Πριν φάτε ένα ακόμη μπισκότο ή πιείτε ένα επιπλέον ποτήρι κρασί, σκεφτείτε ότι η διατροφή σας θα μπορούσε να επηρεάσει το σώμα σας όχι μόνο με τη μορφή επιπλέον βάρους, αλλά και με συμπτώματα στο πρόσωπο.
Αποφασίσαμε να σας δείξουμε τι συμβαίνει στο πρόσωπό μας όταν καταναλώνουμε σε μεγάλες ποσότητες συγκεκριμένα προϊόντα.

Πρόσωπο κρασιού

1
  • Εκτός από το γεγονός ότι το κρασί είναι γεμάτο με σάκχαρα, μπορεί επίσης να περιέχει φυτοφάρμακα και θειώδη, και είναι ο λόγος που το αλκοόλ προκαλεί αφυδάτωση. Το σώμα χάνει νερό, το συκώτι υπερφορτώνεται, και η πέψη μπορεί να διαταραχθεί. Την επόμενη ημέρα μετά την κατανάλωση του κρασιού, το δέρμα μπορεί να φαίνεται ζαρωμένο και κόκκινο.
  • Μακροπρόθεσμα, η συνεχής υπερβολική κατανάλωση μπορεί να διαταράξει τα εντερικά βακτήρια και να προκαλέσει πολλές ασθένειες.
  • Πώς να απαλλαγείτε από αυτό; Κάντε αποχή από κάθε αλκοολούχο ποτό για τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Είναι αρκετό διάστημα για να επανέλθει το δέρμα. Στο μέλλον τηρήστε τους κανόνες 80:20. Αυτό σημαίνει να επιτρέπετε στον εαυτό σας ένα ή δύο ποτήρια την εβδομάδα στο 20% των περιπτώσεων και στο 80% να μη πίνετε αλκοόλ.

Πρόσωπο γαλακτοκομικών

2
  • Η προσθήκη γάλακτος στον καφέ ή ένα επιπλέον παγωτό μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την επιδερμίδα σας, ακόμα και αν δεν πάσχετε από δυσανεξία στη λακτόζη. Καθώς μεγαλώνουμε, χάνουμε ένα μεγάλο αριθμό ενζύμων που βοηθούν στην πέψη της λακτόζης. Αυτό προκαλεί φλεγμονή σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου.
  • Αν παρατηρήσετε ότι το πρόσωπο σας φαίνεται πρησμένο και χαλαρωμένο, και το δέρμα θαμπό και τραχύ, σταματήστε την κατανάλωση όλων των γαλακτοκομικών προϊόντων για μερικές εβδομάδες, για να δείτε διαφορά στην εμφάνιση σας.

Πρόσωπο ζάχαρης

3
  • Εκτός από την αύξηση του βάρους, η ζάχαρη επηρεάζει επίσης και την κατάσταση του δέρματος. Ενισχύει την γλυκοζυλίωση – μια διαδικασία στην οποία τα επιπλέον μόρια γλυκόζης προσκολλώνται στο κολλαγόνο, προκαλώντας βλάβες και κάνοντάς το κολλαγόνο ανελαστικό. Αυτή η διαδικασία επιταχύνει την γήρανση του δέρματος, προάγει το σχηματισμό ρυτίδων, και δημιουργεί κηλίδες.
  • Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αποκτήσετε υπέροχο δέρμα – μειώστε την πρόσληψη ζάχαρης στο ελάχιστο.

Πρόσωπο γλουτένης

4
  • Όλα αυτά τα συμπτώματα μπορεί να είναι ενδείξεις ότι το σώμα σας δεν μπορεί να χωνέψει την γλουτένη – μια πρωτεΐνη που βρίσκεται σε τροφές όπως το σιτάρι, η σίκαλη, η βρώμη, το κριθάρι, καθώς και σε ποτά με βάση αυτές τις καλλιέργειες (μπύρα, ουίσκι, βότκα, και άλλα).
  • Για να ελέγξετε εάν έχετε πραγματικά δυσανεξία στη γλουτένη, αποκλείστε για 2-3 εβδομάδες τροφές που περιέχουν γλουτένη και παρακολουθήστε τις αλλαγές στο δέρμα. Αν μετά από 2 εβδομάδες δεν έχουν εξαφανιστεί τα συμπτώματα, κατά πάσα πιθανότητα, έχετε δυσανεξία σε άλλα είδη τροφίμων.
πηγή : fanpage
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου