ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Υλικά
6 νεροπότηρα νερό,
250 γραμμάρια σιμιγδάλι χοντρό,
400 γραμμάρια ζάχαρη,
3 πορτοκάλια το χυμό τους και το ξύσμα,
10 κουταλιές της σούπας ινδοκάρυδο,
20 αμύγδαλα καβουρδισμένα λευκά
Βάζουμε όλα τα υλικά στη κατσαρόλα,το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά,μόλις πήξει και βγάλει φουσκάλες είναι έτοιμο!
Το τοποθετούμε στην φόρμα,μόλις παγώσει,το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες!
Διακοσμούμε με ινδοκαρυδο,αμύγδαλα,ξύσμα πορτοκαλιού!!!
Tzeni Tsanaktsidou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
mageirikhkaisuntages.blogspot.g
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου