ΥΛΙΚΑ
1 Μεγάλο ψαρονέφρι
2 κουταλιές μαργαρίνη
1 κουτ σούπας πολτό σκόρδου
1/3 λευκό κρασί η κόκκινο
4 κουταλιές βαλσάμικο
2κουταλιές σούπας μέλι
2 κουταλιές σούπας καλή μουστάρδα
1κουταλιά σούπας κορν φλάουρ διαλυμένο σε μισό ποτήρι νερό
1 κονσέρβα Σπαράγγια!!
Αλάτι πιπέρι θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώστε την μαργαρίνη μέσα στο τηγάνι.
Σοτάρεται τον πολτό σκόρδου και τα φιλέτα που έχετε ρίξει αλάτι πιπέρι κ θυμάρι 4 με 5 λεπτά.
Σβήστε με το κρασί και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά με την σειρά.
Αφήστε 5 λεπτά να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους και σερβίρετε!!
Gogo Samiou-οι χρυσοχερες -ηδες
mageirikhkaisuntages.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου