Amfipoli News: Κίνηση – ΜΑΤ της Ελλάδας ανατρέπει τα σχέδια των Τούρκων στο Αιγαίο - Το σενάριο που εξετάζει το ΓΕΕΘΑ και θα αλλάξει τα δεδομένα στην θαλάσσια περιοχή

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Κίνηση – ΜΑΤ της Ελλάδας ανατρέπει τα σχέδια των Τούρκων στο Αιγαίο - Το σενάριο που εξετάζει το ΓΕΕΘΑ και θα αλλάξει τα δεδομένα στην θαλάσσια περιοχή


Εναν στρατηγικό σχεδιασμό που θα αλλάξει τα δεδομένα στο Αιγαίο υπέρ της Ελλάδας, εξετάζει το ΓΕΕΘΑ.

Συγκεκριμένα, το ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με το veteranos.gr, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει εν πλω ανα πάσα στιγμή, ετοιμοπόλεμους πεζοναύτες στο Αιγαίο.
Το σχέδιο δεν είναι τωρινό αλλά θα υλοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες για πρώτη φορά στην Ασκηση «καταιγίδα» που θα αναμένεται να «χτυπήσει» από τις αρχές Ιουνίου το Αιγαίο και δοκιμάστηκε στον «Πυρπολητή» με άριστα αποτελέσματα.
Σύμφωνα με το σενάριο, προβλέπει σε περιόδους υψηλής Κρίσης, πολεμικό σκάφος να περιπολεί στο Αιγαίο έμφορτο με δυνάμεις Απόβασης σε οποιοδήποτε νησί, ή βραχονισίδα στο Αιγαίο.
Οι ετοιμοπόλεμοι πεζοναύτες θα είναι με πλήρη εξοπλισμό και όχι μόνο με ελαφρύ ή καταδρομικό εξοπλισμό και θα μπορούν να επέμβουν αμέσως σε ένα ενδεχόμενο επεισόδιο.
Αυτό θα δώσει στο ΓΕΕΘΑ ένα τεράστιο πλεονέκτημα κινήσεων και αλλάζει τα δεδομένα της ελληνικής αντίδρασης σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο που θα επιχειρήσουν στη θάλασσα οι Τούρκοι.

crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου