Amfipoli News: Στ. Κριμιζής: «Οι υποσχέσεις του Παππά αιωρούνταν στο… διάστημα»

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Στ. Κριμιζής: «Οι υποσχέσεις του Παππά αιωρούνταν στο… διάστημα»


«Έστειλαν άσχετους στον Ευρωπαϊκό Διαστημικό Οργανισμό»
«Η Ελλάδα εκπροσωπείται στον Ευρωπαϊκό Διαστημικό Οργανισμό από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο» είπε στον Γιώργο Τράγκα και στα Παραπολιτικά 90,1 ο παραιτηθείς πρόεδρος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, Σταμάτης Κριμιζής.

Κατήγγειλε πως παρότι είχε ενημερώσει τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, για τη δυσαρέσκεια και τις επισημάνσεις των αξιωματούχων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού και παρότι είχε λάβει τη διαβεβαίωση του υπουργού ότι θα γίνει αλλαγή των εκπροσώπων, δεν προχώρησε τίποτα.

«Ήμουν σε συνέδριο στην  και με πλησίασαν ο πρόεδρος και ο διευθυντής των διαστημικών προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος και μου είπαν ότι δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν Έλληνες γνώστες του αντικειμένου.

Επικοινώνησα με τον κ. Παππά και τότε μου είπε ότι μετά το Νοέμβριο του 2017 όταν θα ψηφιζόταν το νομοσχέδιο, θα είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε εκπροσώπους. Και μου ζήτησε να του υποδείξω ανθρώπους. Δεν έγινε τίποτα» σημείωσε.

Επανέλαβε πως δεν υπάρχει καμία αξιοκρατία και είναι ντροπή για τη χώρα να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Νίκος Παππάς επικοινώνησε μαζί του μετά την παραίτησή του είπε πως του έστειλε την επιστολή παραίτησης και επειδή δεν απάντησε ο υπουργός, του έστειλε ένα mail, πάλι δεν απάντησε και στη συνέχεια αποφάσισε να γράψει την ανοιχτή επιστολή ώστε όλοι να ξέρουν τους λόγους που έφυγε.

 crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου