Amfipoli News: Ιδού Γιατί Αμερικανοί και Γερμανοί θέλουν «Γλώσσα Μακεδονική» που δημιουργεί Μακεδονικό Έθνος

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ιδού Γιατί Αμερικανοί και Γερμανοί θέλουν «Γλώσσα Μακεδονική» που δημιουργεί Μακεδονικό Έθνος


Γιατί Αμερικανοί και Γερμανοί θέλουν «Γλώσσα Μακεδονική»
που δημιουργεί Μακεδονικό Έθνος

Πριν να αποτελέσουν τα Βαλκάνια ξεχωριστές εθνικές επικράτειες και πριν κατέβουν οι Σλάβοι στην περιοχή στις αρχές του 6ου αιώνα, στην περιοχή αυτή ζούσαν πληθυσμοί που μιλούσαν γλώσσες και ιδιώματα τα οποία είχαν ως βάση την Ελληνική γλώσσα.

Η Ελληνική γλώσσα στην περιοχή, από τις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, το αρχαίο Βυζάντιο, τις ακτές της Αδριατικής και βόρεια μέχρι την σημερινή βόρεια Ρουμανία ,τα Ελληνικά απλωνόταν ως ένα «δίχτυ» το οποίο επί αιώνες αποτελούσε μια ιστορική συνεχεία με το όλο το Αιγαίο και τους κατοίκους γύρω από αυτό.

Σε όλες τις ανασκαφές που γίνονται στις περιοχές που αναφερόμαστε, τα ευρήματα είναι στα αρχαία Ελληνικά και αυτό από μόνο του είναι η απόδειξη της συνέχειας αυτής.
Τρομάζει τους Βουλγάρους, εξοστρακίζει τους Τούρκους

Στην Ελληνική μυθολογία ο Θραξ θεωρείτο ένας από τους περίφημους γιους του θεού Άρη. Στην Άλκηστι ο Ευριπίδης αναφέρει ότι ένα από τα ονόματα του ίδιου του Άρη ήταν Θραξ, καθώς θεωρείτο προστάτης της Θράκης (η χρυσή ή επιχρυσωμένη ασπίδα του φυλασσόταν στο ναό του στη Βιστονία της Θράκης).

Μία σημαντική λατρεία που μαρτυρείται από τη Θράκη είναι εκείνη του «Θράκα Ιππέα» που απεικονίζεται σε ταφικά αγάλματα ως ιππέας που σκοτώνει με ακόντιο ένα θηρίο. Ο «Θράκας Ιππέας» όμως μέχρι σήμερα στην Ελληνική Θράκη, στο τμήμα της στην Νότια Βουλγαρία μέχρι την Ανατολική Θράκη στην Τουρκία, δοξάζεται μέχρι σήμερα από τους μοναδικούς γηγενείς κατοίκους της Θράκης που δεν είναι άλλοι από την Αρχαία Ελληνική φυλή των Αγριάνων (τους σημερινούς Πομάκους)

Οι Πομάκοι παρότι είναι μουσουλμάνοι, πιστεύουν στο Άγιο Γεώργιο και γιατί αυτό; Στο αρχαιολογικό μουσείο της Κομοτηνής υπάρχει μια τοιχογραφία του «Θράκα Ιππέα» ο οποίος είναι σε ένα άλογο και με την λόγχη του σκοτώνει έναν δράκο, όπως ακριβώς ο Άγιος Γεώργιος. Οι Αγριάνες (Πομάκοι) παρότι εξισλαβίσθηκαν και στους συνεχεία εξισλαμίσθηκαν, λόγο της γεωγραφικής περιοχής που ζούσαν (στα βουνά της Θράκης) κράτησαν τις παραδόσεις τους που κρατάνε χιλιάδες χρόνια πριν.

Οι Αγριάνες ήταν ένα από τα δεκάδες θρακικά φύλα τα οποία ήταν ιδιαίτερα πολεμοχαρή όπου στην εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου αποτελούσαν το «καταδρομικό» του στρατό «Απέναντι στους μαλθακούς Πέρσες, θα αντιτάξω τους ηρωικούς μου Αγριάνες», είχε πει σε μια από τις πρώτες μάχες.

Tα αρχαία Ελληνικά έργα τέχνης συχνά απεικονίζουν τους Θράκες ως κοκκινομάλληδες. Ο Ρήσος της Θράκης, μυθικός βασιλιάς των Θρακών, πήρε το όνομά του από τα κόκκινα μαλλιά του και απεικονίζεται σε Ελληνικά αγγεία με κόκκινα μαλλιά και γενειάδα. Οι αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς επίσης περιέγραφαν τους Θράκες ως κοκκινομάλληδες. Ένα απόσπασμα από τον Έλληνα ποιητή Ξενοφάνη περιγράφει τους Θράκες ως γαλανομάτηδες και κοκκινομάλληδες: «…Oι άνθρωποι φτιάχνουν τους θεούς σύμφωνα με τη δικά τους εικόνα, εκείνοι των Αιθιόπων είναι μαύροι και με κοντή μύτη, εκείνοι των Θρακών έχουν μπλε μάτια και κόκκινα μαλλιά.» Όπως ακριβώς είναι σήμερα οι Αγριάνες (Πομάκοι)


Αυτή η ιστορική συνέχεια της Θράκης που περιλαμβάνει γλώσσα και πολιτισμό διαλύει το αφήγημα των Βουλγάρων που προσπαθούν να οικειοποιηθούν την ιστορία της Θράκης ταυτίζοντας την περιοχή με τους Σλάβους, αλλά και τους Τούρκους που τους «κόβει» την συνέχεια τους μέχρι τα Δυτικά Βαλκάνια και τα σύνορα της Αυστρίας

Οι Πομάκοι υπό την προστασία Αμερικάνων, Γερμανών, η διεκδίκηση από τους Τούρκους και η προσπάθεια εξόντωσης τους από τους Βουλγάρους

Στην τελευταία επίσκεψη του στην Θράκη ο Ταγίπ Ερντογάν κατά έκπληξη όλων αναφέρθηκε στους Πομάκους λέγοντας «Η Ελλάδα δεν πρέπει να επιδιώκει την αφομοίωση των «ομογενών» του και κανείς δεν πρέπει να αμφισβητήσει ότι οι Τουρκογενείς, Ρομά και Πομάκοι της Θράκης είναι Τούρκοι» την στιγμή που η λέξη «Πομάκος» την ίδια στιγμή ήταν απαγορευτική σε όλη την Θράκη

Οι Βούλγαροι,από την στιγμή που απέκτησαν κρατική οντότητα ξεκίνησαν μια προσπάθεια εξόντωσης των Πομάκων. Στην αρχή τους απομόνωσε στα ορεινά περάσματα των βουνών της Ροδόπης. Στην συνέχεια οι διώξεις ήταν έντονες, ειδικά στο Ρωσοτουρκικό πόλεμο και κατά την διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων, όπου η διεθνής κοινότητα είχε αλλού στραμμένο το βλέμμα της. Αυτές οι διώξεις έφτασαν μέχρι την δεκαετία του 80 όπου το Κομμουνιστικό καθεστώς της χώρας, σε μια νύχτα άλλαξε όλα τα ονόματα των Πομάκων δίνοντας τους Βουλγαρικά (ονόματα).

Οι Αγριάνες όμως (Πομάκοι) ως ένα ορφανό Έθνος δεν πέρασε απαρατήρητο από τους Γερμανούς και ιδιαίτερα από τους Αμερικανούς. Για τους τελευταίους μάλιστα είναι το απόλυτο υβριδικό όπλο το οποίο το χρησιμοποιούν για να ελέγξουν τα Κεντρικά Βαλκάνια.

Κάθε χρόνο, υπάλληλοι της Αμερικανικής Πρεσβείας αλλά και συνάδελφοι τους από την Αμερική και το υπουργείο εξωτερικών, επισκέπτονται Πομακοχώρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Βουλγαρία. Η επίσκεψη τους έχει ως σκοπό (κατά τους ίδιους) να διαπιστώσουν αν οι κάτοικοι αυτής της «περιοχής» έχουν ίσα δικαιώματα με τους πολίτες της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Το ίδιο έντονη είναι και η παρουσία , ειδικά στην Κομοτηνή, των Γερμανών όπου μέσα από επιχειρηματικές δραστηριότητες προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στο πληθυσμό.

Πως και πότε θα τους χρησιμοποιούσαν οι Αμερικανοί και Γερμανοί

Την Παρασκευή, ημέρα που συζητείται στην βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαβάζει μια πρόταση στα «Μακεδονικά». Την ίδια ώρα, σε χωριό στα Πομακοχώρια της Ξάνθης, ένα παιδί μόλις 10 ετών, ακούει τον βουλευτή στο καφενείο του χωριού και μεταφράζει με ακρίβεια τι έχει πει ο Βουλευτής στα «Μακεδονικά»

Τα «Μακεδονικά» λοιπόν, είναι μια γλώσσα που μιλάει ένα Ορφανό Έθνος (Πομάκοι), είναι μια γλώσσα που μιλάνε οι Βούλγαροι, είναι μια γλώσσα που μιλάνε μέχρι τα νότια σύνορα του Κοσσόβου και μέχρι τα Ανατολικά σύνορα της Αλβανίας.

Αν κάποια στιγμή οι Αμερικάνοι και Γερμανοί αποφασίσουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο της Κεντρικής Βαλκανικής από ατίθασους Έλληνες, Βούλγαρους, Σέρβους και Αλβανούς, ώστε να έχουν τον πλήρη έλεγχο των δρόμων και σιδηροδρόμων που οδηγούν το LNG στην Κεντρική Ευρώπη, τους αγωγούς που οδηγούν το φυσικό αέριο στην Κεντρική Ευρώπη και να θέλουν να έχουν το απαραίτητο στρατηγικό βάθος στην αντιπαράθεση με την Ρωσία στην Ανατολική Ευρώπη, οι ατίθασες χώρες θα απειληθούν από το Pomakistan και αργότερα από την Κεντρική Βαλκανική Δημοκρατία.

Χρειάζεται μόνο, μια γλώσσα, ένα έθνος και μια ιστορία όπως αυτή των Μακεδόνων που αποκόπτει την Ελλάδα από την Θράκη και την ιστορική συνέχεια.

viadiplomacy.gr μέσω greeknation, diadrastika.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου