Amfipoli News: Διαβάστε: Έτσι ετοιμάζουν το «μακεδονικό κράτος» μετά την υπογραφή της συμφωνίας (ΧΑΡΤΗΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Διαβάστε: Έτσι ετοιμάζουν το «μακεδονικό κράτος» μετά την υπογραφή της συμφωνίας (ΧΑΡΤΗΣ-ΒΙΝΤΕΟ)


Στις Πρέσπες που συνέδεσαν την ύπαρξή τους με τον Μακεδονικό Αγώνα, εδώ που πολέμησαν ο Παύλος Μελάς, ο Τέλλος Αγρας, ο Γερμανός Καραβαγγέλλης και τόσοι άλλοι μακεδονομάχοι, υπογράφεται η παράδοση όχι μόνο του ονόματος αλλά και της Μακεδονίας στα παγκόσμια συμφέροντα.
Η Ελλάδα εισέρχεται σε μία νέα μαύρη εποχή που ακολουθεί την οικονομική και κοινωνική παρακμή, την οποία επέφερε η αριστερόστροφη οικονομική πολιτική των Μνημονίων. Η οποία ξεκίνησε επί Γιωργάκη Παπανδρέου και κορυφώθηκε επί Αλέξη Τσίπρα.
Τα φρούρια άλλωστε στον Ελληνισμό πέφτουν συνήθως εκ των έσω.
Η παράδοση του ονόματος δεν αποκλείεται να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για δημιουργία «μακεδονικού κράτους» με απόσχιση των ελεύθερων εδαφών της Μακεδονίας μας.
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε χθεσινά του λόγια που λίγοι πρόσεξαν, σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα προσαρμογής της συμφωνίας που υπογράφεται στις Πρέσπες, επικαλέστηκε την συμφωνία Δυτικής-Ανατολικής Γερμανίας που υπήρξε μεταβατική περίοδο τεσσάρων ετών για την προσαρμογή των εγγράφων. Όπως είπε η πΓΔΜ έχει ένα εκατομμύριο μετανάστες και απαιτείται χρόνος να αλλάξουν τα διαβατήριά τους.
Μόνο που στην Ανατ. και Δυτική Γερμανία επρόκειτο για ομοεθνείς πολίτες, ενώ στην περίπτωση Ελλάδας-Σκοπίων πρόκειται για δύο διαφορετικά κράτη.
Και τι συνέβη αργότερα; Ανατ. Και Δυτική Γερμανία ενώθηκαν κάτι που προφανώς επιδιώκεται για την Μακεδονία μας και τα Σκόπια. Δεν είναι τυχαίο που ο Ν.Κοτζιάς χρησιμοποίησε το ιστορικό παράδειγμα της Γερμανίας, για μία συμφωνία, την οποία ονομάζει πατριωτική.
Αναφορικά με τα σχολικά βιβλία και την κατηγορία ότι δεχόμαστε να εξεταστούν και τα δικά μας βιβλία αναρωτήθηκε αν υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι υπάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά βιβλία. Είπε ότι είναι η διεθνής πρακτική η οποία εφαρμόστηκε και στην περίπτωση Γερμανίας-Πολωνίας, όπου, όπως είπε, οι Πολωνοί είχαν εκατομμύρια νεκρούς από τους Γερμανούς.
Σαν να λέμε πως η Ελλάδα έχει σφάξει Σκοπιανούς. Αυτά θα μπουν στα νέα σχολικά βιβλία;
Το «Μακεδονία ξακουστή» των ειδικών δυνάμεων στις εθνικές παρελάσεις απαγορεύεται πλέον δια νόμου, βάσει των όσων ρητά ορίζει η συμφωνία.
Στην Wikipedia ήδη  στο λήμμα «Μακεδονία» βγαίνει μια γεωγραφική περιοχή χωρισμένη στα τρία: Η σκοπιανή, η Βόρεια Μακεδονία να κατέχει το 40%, η Νότια Μακεδονία το 50% και η βουλγαρική Μακεδονία το 10%!
Οι Βούλγαροι τρέμουν αλλαγή συνόρων, ανησυχούν και προειδοποιούν την Αθήνα για τα δεινά που έρχονται από την απόφαση Τσίπρα.
του Κίμωνα Χαραλάμπους

el.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου