Amfipoli News: Πήρε 50 εκ. από τον Σόρος ο Κοτζιάς ;

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Πήρε 50 εκ. από τον Σόρος ο Κοτζιάς ;


Σε πρόσφατη “καυτή” εσωτερική κυβερνητική σύσκεψη,ο Πάνος Καμένος κατηγόρησε ευθέως τον Νίκο Κοτζιά  ότι, για να προχωρήσει την συμφωνία των Πρεσπών έχει πάρει 50 εκατομμύρια ευρώ από τον Τζορτζ Σόρος, ότι εμπλέκεται σε κυκλώματα με τις βίζες ξένων πολιτών και ότι κακοδιαχειρίζεται τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ, με αιχμές για επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις φορέων και κυρίως ΜΜΕ με σκοπό την προσωπική του “αγιοποίηση”.

Εκτός από την εξωφρενικά αυταρχική διοίκηση του ΥΠΕΞ και τις αμφιλεγόμενες προαγωγές και τοποθετήσεις πρεσβευτών της επιλογής του, με τη γνωστή δικομανία του, ο Κοτζιάς λέγεται ότι έχει κάνει παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη και ειδικότερα στην περίπτωση της εξωφρενικής αντιδικίας του με το Athens Review of Books, την οποία έφερε στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάνη αλλά τα περισσότερα ΜΜΕ την αποσιώπησαν.

Κυκλοφορούν επίσης διάφορες εικοτολογίες για την εκλογή του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ύστερα από την απόρριψη της υποψηφιότητάς του στην Πάντειο όπως και σε Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Ερευνητέο είναι αν έχει επικαλεστεί την εντελώς ανυπόστατη δήθεν καθηγεσία του στα κορυφαία Πανεπιστήμια της Οχφόρδης και του Χάρβαρντ, με δεδομένο, αν μη τι άλλο, την πενιχρή γνώση της αγγλικής γλώσσας που διαθέτει.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ειδικότερα ο Γιώργος Τσίπρας που υπηρέτησε στο ΥΠΕΞ υπό τον Κοτζιά, λέγεται πως γνωρίζουν πολλά για τη “γούνα” του κυρίου “καθηγητή” και για τον λόγο αυτό προβλέπεται ότι, ο τελευταίος για το επόμενο μεγάλο διάστημα θα εξαφανιστεί και δεν θα βγάλει άχνα.

odosdrachmis.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου