Amfipoli News: ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΜΑΚΕΝΤΟΝΤΣΗΔΕΣ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΜΑΚΕΝΤΟΝΤΣΗΔΕΣ



Η "κατά μέτωπο" προπαγάνδα του Foreign Office, του Υπ.Εξωτερικών της Μεγ. Βρετανίας είναι ανηλεής κατά των ελληνικών συμφερόντων και δεν παύει να το δείχνει σε κάθε της ευκαιρία! 

Είναι νωπές οι μνήμες της υποστήριξης που έδιναν σε όπλα και σε λίρες στους αντάρτες του 1947-49 προκειμένου να τους ενισχύσουν στον πόλεμο κατά του Ελληνικού Εθνικού Στρατού.  
Επανέρχονται μετά από 70 χρόνια πάλι με τις ίδιες επιδιώξεις αλλά με πιο "πολιτισμένο" τρόπο, προκειμένου  να δώσουν στήριξη στους Μακεντόντσηδες και να αναβιώσουν τις φιλοδοξίες τους στην περιοχή.

Διαβάστε παρακάτω την πολύ σημαντική τοποθέτηση του Γιώργου Τάτσιου, Προέδρου της ΠΟΠΣΜ που με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο ξεγυμνώνει την πραγματική αλήθεια των επιδιώξεων και της άμεσης ή έμμεσης στήριξης που προσδίδουν στους Σκοπιανούς σε βάρος της πατρίδας μας.

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά περίτρανα ότι ο τίμιος αγώνας για την διασφάλιση της ακεραιότητας της Ελλάδας είναι μονόδρομος και μοναχικός. 

Συμπέρασμα: Μην περιμένετε βοήθεια από κανέναν αν δε μάθουμε πρωτίστως να σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας.

Του Γιώργου Τάτσιου

Μια ραδιοφωνική εκπομπή στο αγγλικό ραδιόφωνο BBC που γυρίστηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου παίχτηκε την παραμονή του δημοψηφίσματος στα Σκόπια. Όπως φαίνεται τα ξένα ΜΜΕ στρατεύονται με τα διεθνή συμφέροντα στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. 


Εντελώς "τυχαία" πήραν συνέντευξη από τον Εμπειρίκο (γνωστές οι απόψεις του-η θάλασσα ανήκει στα ψάρια) και από τον πρόεδρο του Ουράνιου Τόξου τον Βοσκόπουλο (κόμμα που θέλει την αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας εντός Ελλάδος). Μίλησαν με κατοίκους στο χωριό που βρίσκεται στις Πρέσπες και εντελώς "τυχαία" πάλι έπεσαν πάνω σε έναν ηλικιωμένο κάτοικο που τους είπε "εμείς δεν είμαστε Έλληνες, Αλβανοί ούτε Βούλγαροι...είμαστε Μακεντόντσι Ορθόδοξοι"... Κι από τα φτωχόσπιτα των Πρεσπών οι 2 ελληνοαγγλίδες ρεπόρτερς με εντόπισαν στην Θεσσαλονίκη το πρωί της 8/9 (ημέρα του συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ) και τους έδωσα κι εγώ συνέντευξη (21:40). Μάλιστα τόνισε η δημοσιογράφος ότι "από τα φτωχόσπιτα των Μακεντόντσι στις Πρέσπες πάμε στο πολυτελές περιβάλλον ενός ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσουμε με έναν από τους επικεφαλής του συλλαλητηρίου" (εννοούσε εμένα).


 Η αλήθεια είναι ότι την ώρα που ήθελαν να με συναντήσουν έτυχε να πίνω καφέ στο roof garden του Electra Palace. Ακόμη κι αυτό όμως το εκμεταλλεύτηκαν ίσως για να δείξουν ότι οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων είναι οι "δυνατοί" που κατατρέχουν τους αδύναμους Μακεντόντσι των Πρεσπών, όπως τους καταπίεζε κι ο Μεταξάς ένα πράγμα... (τον ξέθαψε κι αυτόν το BBC). 

Όταν τελείωσε η συνέντευξη ρώτησα τις ελληνοαγγλίδες δημοσιογράφους τι άποψη θα σχηματίσουν για τα λεγόμενά μου οι ακροατές (από όλον τον κόσμο όπου εκπέμπει το BBC). Η απάντηση ήταν ότι θα με χαρακτηρίσουν ως ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ... διότι μίλησα για εδαφικές διεκδικήσεις των Σκοπίων. Αμέσως κατάλαβα ότι το ρεπορτάζ κάθε άλλο παρά αντικειμενικό θα ήταν. Κι επαληθεύτηκα. Για κακή τους τύχη όμως στο 9:20 ένας σκοπιανός χωρικός δικαίωσε τα λεγόμενά μου λέγοντας: "οι Έλληνες κατέχουν την Μακεδονία που την πήραν το 1913 (εννοεί τη συνθήκη του Βουκουρεστίου). Μια μέρα όμως θα γίνει ξανά δική μας..." Σε ορισμένα σημεία ο υπεύθυνος της εκπομπής έκρινε σωστό να βάζει ως μουσική υπόκρουση...ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ... 

Τη συνέντευξη έκλεισαν με τον γνωστό βουλευτή Φλώρινας τον Σέλτσα (μιλάμε την "μακεδονικήν")...Τα συμπεράσματα δικά σας...!


 Tatsios Giorgos



Ο Γιώργος Τάτσιος είναι Πρόεδρος της Π.Ο.Π.Σ.Μ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων)

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου