Amfipoli News: Απειλές Σημίτη σε Φώφη: Αν δεν με στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στέλνω 5 βουλευτές ΤΩΡΑ στον Μητσοτάκη και σας διαλύω.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Απειλές Σημίτη σε Φώφη: Αν δεν με στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στέλνω 5 βουλευτές ΤΩΡΑ στον Μητσοτάκη και σας διαλύω.



Με απειλές ότι δεν θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που δεν τον στηρίξουν ως το τέλος τώρα που δυσκολεύουν τα πράγματα προσπαθεί ο Σημίτης να πείσει την Γεννηματά να συνεχίσει να τον στηρίζει.
Αρωγος στην προσπάθεια του αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τουλάχιστον 5 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι περιμένουν ένα νεύμα του για να την κάνουν στην Νέα Δημοκρατία.
Το μόνο που τους κρατά ακόμη στο,ΠΑΣΟΚ είναι η ανάγκη για βοήθεια και στήριξη στον Σημίτη. Αλλά και αυτό είναι προσωρινό καθώς δεν είμαστε στο 1989 που το ΠΑΣΟΚ έχανε τις εκλογές με 39% αλλά στο 2018 όπου το ΠΑΣΟΚ είναι αμφίβολο αν έχει 3% για να μπει στην επόμενη Βουλή.


Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ λόγω Σημίτη. Εκβιασμοί, υπόγειες συμφωνίες και συντροφικά μαχαιρώματα.

Τι και αν χαμογελάνε στις συναντήσεις τους με τον Σημίτη Γεννηματά και Θεοχαρόπουλος; Από πίσω υπάρχει έντονο παρασκήνιο με εκβιασμούς για αποχώρηση βουλευτών και μεταγραφή τους στη ΝΔ του Μητσοτάκη σε περίπτωση που τον αφήσουν ξεκρέμαστο.

Υπάρχουν βέβαια και οι βουλευτές που υποστηρίζουν ότι η ζημιά που θα κάνει ο Σημίτης όσο προχωράνε οι υποθέσεις του θα είναι μεγαλύτερη από το να πάει μια παρέα βουλευτών στη ΝΔ ακόμη και αν μιλάμε για βαρια ονόματα.

Οπως και αν έχει το θέμα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επιλέγει αυτή την στιγμή να ταυτίσει το κόμμα με τον Κώστα Σημιτη και να το αφήσει να καταστρέφεται μαζί του.
olympia.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου