Υλικά
1/2 κιλό χοιρινό για κατσαρόλα
2 σκελίδες σκόρδο
1 ποτηράκι λευκό κρασί
χυμό από ένα λεμόνι
αλατοπίπερο
λίγο κάρυ
1 δάφνη
3-4 μπαχάρια
Λαδάκι
1 κσ νισεστέ
Κόβουμε το χοιρινό σε κομματάκια και το τσιγαρίζουμε με το λαδάκι και το σκόρδο. Μόλις πάρει χρώμα το σβήνουμε με το κρασί. Οταν εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε το λεμόνι και τα μπαχαρικά με ζεστό νεράκι να σκεπαστεί το κρέας. Το βράζουμε περίπου 1 ώρα μέχρι να είναι πολύ μαλακό. Σε ένα ποτηράκι διαλύουμε το νισεστέ σε λίγο κρύο νεράκι και το ρίχνουμε στο χοιρινό μας για να δέσει η σαλτσούλα. Το σερβίρουμε με ρυζάκι ή με πατατούλες..!!!
Ελενα Μακαρη - Μπαχάρι και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου