Συνταγή Παρλιάρου με κάποιες αλλαγές! Πολύ ελαφρύ και νόστιμο γλυκάκι!
Υλικά
500γρ γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
4 αυγά
50γρ μέλι
10γρ κορν φλάουρ
1κγ εκχύλισμα βανίλιας
Γλυκό του κουταλιού βύσσινο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάω ελαφρώς τα αυγά.
Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύω πολύ καλά με το σύρμα. Αδειάζω το μείγμα σε ένα ταψάκι διαμέτρου 20εκ. ή σε ατομικά φορμάκια και ψήνω για περίπου 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς (δεν θα πάρουν ιδιαίτερο χρώμα).
Αφήνω να κρυώσουν.
Σερβίρω με γλυκό βύσσινο.
Cooking Affairs-Διατροφή, Υγεία & Ευζωία
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου