1/2 κ σιτάρι αποφλοιωμένο
1/2 κ ζάχαρη
1/4 σταφίδες ξανθές
1/4 σύκα αποξηραμένα
1/4 βερίκοκα αποξηραμένα
1/4 καρύδια τριμμένα
1/4 αμύγδαλα (άσπρα)
1 κουτ κανέλα σκόνη
2-3 κουτ κορν φλάουερ
Προαιρετικά : 1 φλ ρύζι
1 φλ καλαμπόκι
Μουσκεύουμε το σιτάρι σε χλιαρό νερό κ μετά το βράζουμε για 30 λεπτά
Το σκεπάζουμε για 1-2 ώρες μέχρι να «σκάσει»
Προσθέτουμε τα υλικά και βράζουμε για 30 λεπτά
Στολίζουμε με καρύδια, κανέλα, ρόδι
Καλή επιτυχία!!!!
STAR Βορείου Ελλάδος
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου