ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΡΕΜΑ
150 ΓΡ ΣΥΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
3 ΑΥΓΑ
4 ΚΡΟΚΟΥΣ
1 ΒΑΝΙΛΙΝΗ
3 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΛΟ.
1250 ΓΡ ΓΑΛΑ ΜΕ 200 ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ.
ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΩΛ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ.
ΜΟΛΙΣ ΔΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΧΛΑΣΕΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ...!!!
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΨΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ 10 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΩΜΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΨΙ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΙΔΙΟ ΤΑΨΙ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ.
ΣΙΡΟΠΙ
1000 gr ΖΑΧΑΡΗ
600 gr ΝΕΡΟ
ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΕΛΙ.
ΨΗΝΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΖΕΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ George Chatzigiatroudakis
Voula Kratimenou Rapti προς Μπαχάρι και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου