ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο λιωμένο
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
3 αυγά
1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
Χυμό από μισό λεμόνι με μισή κουταλιά σόδα διαλμένη μεσα
5 βανιλιες
1 φλιτζανι του τσαγιου ασπρισμενα και καβουρδισμενα αμυγδαλα.
5,1/2 φλιτζανια του τσαγιου αλευρι φαρινα η οσο σας παρει
Χτυπήστε ολα τα υλικά ξεκινώντας απο το ελαιολαδο βουτυρο ζαχαρη κ αυγα ριξτε το λεμονι με ν σοδα τις βανιλιες το αλευρι κ τα αμυγδαλα καντε μικρα μπαλακια κ ψηστε για 20 λεπτα πανω σε λαδοκολλα σε αντιστάσεις ..ραντιστε με κονιακ πασπαλίστε με ζαχαρη η αν θελετε βουτηξτε μεσα με σοκολατα μαυρη η λευκη..
Gogo Samiou προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου