Amfipoli News: «ΧΙΟΝΟΥΛΑ» 100% Πεντανόστιμο Γλυκάκι

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

«ΧΙΟΝΟΥΛΑ» 100% Πεντανόστιμο Γλυκάκι


Υλικά - Για την κρέμα

1 λίτρο γάλα
200 γρ κορν φλαουρ
250 μλ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά
1 κτσ βούτυρο
3 βανίλιες
300 γρ ζάχαρη

Για την βάση
350 γρ πτι μπερ με γεύση σοκολάτα
350 γρ καραμελωμένο ζαχαρούχο
200 γρ γάλα
Ινδοκάρυδο

Για την σαντιγι
300 γρ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά
50 γρ ινδοκάρυδο 
100 γρ ζάχαρη
Για το πασπάλισμα
70 γρ ινδοκάρυδο




LIVE KITCHEN CHANNEL

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου