ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα
1 φλιτζάνι του τσαγιού δαμάσκηνα ξερά. 15 τεμ
1 φλιτζάνι του τσαγιού βερίκοκα ξερά. 15 τεμ
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σταφίδες
1 φλιτζάνι του τσαγιού κον φλέικς
3 κουταλιές σούπας μαρμελάδα τις αρεσκείας σας
1 σοκολάτα μαύρη κουβερτούρα 125γρ
1 κουτάλια λάδι ελαφρύ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε όλα τα παραπάνω στο μπλέντερ ένα ένα και βάλτε σε ένα μπολ.
Ανακατέψτε με την μαρμελάδα, εγώ έβαλα γεύση μήλο με πορτοκάλι που είχα φτιάξει πρόσφατα ...κάντε μπάλες και αφήστε στο ψυγείο να σφίξουν για μια ώρα....Λιώστε σε μπεν μαρι την σοκολάτα και ανακατέψτε με την μια κουταλιά λάδι και κάνετε την επικαλύψει ...Βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν
Gogo Samiou προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
1 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα
1 φλιτζάνι του τσαγιού δαμάσκηνα ξερά. 15 τεμ
1 φλιτζάνι του τσαγιού βερίκοκα ξερά. 15 τεμ
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σταφίδες
1 φλιτζάνι του τσαγιού κον φλέικς
3 κουταλιές σούπας μαρμελάδα τις αρεσκείας σας
1 σοκολάτα μαύρη κουβερτούρα 125γρ
1 κουτάλια λάδι ελαφρύ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε όλα τα παραπάνω στο μπλέντερ ένα ένα και βάλτε σε ένα μπολ.
Ανακατέψτε με την μαρμελάδα, εγώ έβαλα γεύση μήλο με πορτοκάλι που είχα φτιάξει πρόσφατα ...κάντε μπάλες και αφήστε στο ψυγείο να σφίξουν για μια ώρα....Λιώστε σε μπεν μαρι την σοκολάτα και ανακατέψτε με την μια κουταλιά λάδι και κάνετε την επικαλύψει ...Βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν
Gogo Samiou προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου