Θα χρειαστώ :
1 κουτί κανταΐφι της Χρυσή ζύμη,
1 κιλό φέτα κ 300gr διαφορά κασέρια,
1 λίτρο γάλα,
8 αβγά,
και λίγο πιπέρι
Εκτέλεσή:
Ανοίγουμε καλά το κανταΐφι για να αφρατέψει, βουτυρώνουμε το ταψί, απλώνουμε το μισό μετά σε μια λεκάνη ρίχνουμε λίγο πιπέρι, τα κασέρια, τα 4 αβγά και τη φέτα (τριμμένη) ανακατεύουμε και τα απλώνουμε στο ταψί μετά σκεπάζουμε με το υπόλοιπο φύλλο και χαρακώνουμε ελαφρώς και αφού χτυπήσουμε τα άλλα 4 αβγά και το γάλα περιχύνουμε από πάνω και σκεπάζουμε με αλλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 160 βαθμούς πάνω κάτω και αέρα και μετά βγάζουμε το αλλουμινόχαρτο και ξανά ψήνουμε για αλλά 30 λεπτά.
Elina Vlachogeorgou προς Μπαχάρι και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου