Εύκολη! Οικονομική συνταγή για κάθε κουζίνα!!!!
Υλικά:
700 γρ τυρί γκούντα
3 αυγά
150 ml γάλα εβαπορέ
Μισό φλιτζάνι του τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τόσο όσο χρειαστεί μέχρι να πλάθεται, περίπου 200 γρ.
Λίγο τριμμένη φρυγανιά ακόμη για το πανάρισμα.
Τρόπος παρασκευής:
Σε μία λεκάνη όλα μαζί τα υλικά εκτός από το αλεύρι.
Ζυμώνεται να ομογενοποιηθούν τα υλικά και προσθέτετε αλεύρι μέχρι νά πλάθονται σέ κεφτεδάκια . Τέλος τά περνάτε από τριμμένη φρυγανιά και τηγανίζετε σε ζεστό λάδι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Οχι σε καυτό λάδι!
Πολύ και καλή σάς επιτυχία!
Σελίδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου