Την συνταγή αυτή μου την έδωσε μια κοπέλα πέρυσι στην παραλία που κάναμε μπάνιο. Το γλυκό το λένε χιονούλα.
Το κάνω από τότε και την συνταγή την έχω δώσει σε όλες τις φίλες μου είναι πάρα πολύ δροσερό γευστικό πεντανόστιμο…θα το φτιάξετε σε 3 λεπτά …και θα με θυμηθείτε !!
Υλικά + εκτέλεση Παίρνουμε 2 κρέμες ζαχαροπλαστικής Γιώτης μιλφέιγ και την χτυπάμε με 1200 γρ γάλα.
Μετά βάζουμε μέσα 2 πακέτα Παπαδοπούλου σπασμένα και τα στρώνουμε σε ταψί ή ποτήρι. Τα αφήνουμε στην άκρη και ξανά στο μίξερ χτυπάμε 1 μόρφατ κονσέρβα 5 λεπτά και ρίχνουμε ένα ζαχαρούχο.
Το στρώνουνε από πάνω
Στο τέλος βάζουμε ένα πακέτο ινδοκάρυδο βάλτε το στο ψυγείο για 3 μ 4 ώρες.
Τρώγεται παγωμένο και αν θέλετε πιο γρήγορα όπως έκανα εγώ το έβαλα στον καταψύκτη και μόλις πάγωσε το έβαλα συντήρηση.
Στο τέλος βάζουμε ένα πακέτο ινδοκάρυδο βάλτε το στο ψυγείο για 3 μ 4 ώρες.
Τρώγεται παγωμένο και αν θέλετε πιο γρήγορα όπως έκανα εγώ το έβαλα στον καταψύκτη και μόλις πάγωσε το έβαλα συντήρηση.
Καλή επιτυχία!!!
Sophi Rene
Πηγή: "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου