1 μόρφατ
1 εβαπορέ
2 ζαχαρούχο καραμέλα
½ κούπα κροκάν (προαιρετικα)
Χτυπάμε πολύ κρύα όλα τα παραπάνω, εκτός μισό ζαχαρούχο, πολύ καλά να φουσκώσει (10-15').
Σε σκεύος 2.5-3 λίτρα ρίχνουμε το μίγμα και προσθέτουμε κομματάκια ζαχαρούχο και κροκάν ανακατεύουμε πολύ ελαφρά και ρίχνουμε και λίγο στην επιφάνεια για ντεκόρ, εγώ έριξα και λίγο Αιγίνης σπασμένο.
Sakis Dionissis Fotinakis προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου