Amfipoli News: Έφριξαν οι Σκοπιανοί με το πανό των φίλων του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία: Ζητούν τιμωρία της ομάδας από την ΟΥΕΦΑ!

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Έφριξαν οι Σκοπιανοί με το πανό των φίλων του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία: Ζητούν τιμωρία της ομάδας από την ΟΥΕΦΑ!



Όπως προβλέψαμε ήδη από χθες, το πανό των φίλων του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία δεν πέρασε απαρατήρητο στα γειτονικά Σκόπια. Η ιστοσελίδα republika.mk στη σλάβικη έκδοσή της αναρωτιέται αν ο ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος θα πάρει ποινή ζητώντας από τις πειθαρχικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) να στείλουν ένα μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας.

Στη δε αγγλόφωνη έκδοση σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ ιδρύθηκε από Έλληνες που εισήλθαν στην Μακεδονία από την Τουρκία στο πλαίσιο της ανταλλαγής πληθυσμών που ακολούθησε τον πόλεμο του 1919-1922. Οι ελληνικές αυτές κοινότητες είναι ιστορικά μεταξύ των πιο εθνικιστών και επιμένουν στον ελληνικό χαρακτήρα της περιοχής της Μακεδονίας, γράφει η republika.mk.

Στο αγγλικό κείμενο η Θεσσαλονίκη αναφέρεται με διπλή ονομασία ως "Solun/Thessaloniki".

Freepen.gr 


Διαβάστε επίσης:



2 σχόλια :

  1. Το πανό δεν έγραφε τίποτε νέο και όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική εκτός ορισμένων τυμβορύχων που προσπαθούν να αλλάξουν την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τυμβωρύχοι κλέβουν αρχαία. Μάλλον αναφέρεσαι στους παραχαράκτες της ιστορίας.

      Διαγραφή