Θεόδωρος Κατσανέβας
Σαν να πηγαίνουν εκδρομή, μάζες Μουσουλμάνων εισβάλουν καθημερινά από τα νησιά και τον Έβρο, με τελικό προορισμό την ενδοχώρα. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής Γιώργου Κουμουτσάκου, σαράντα χιλιάδες μετανάστες έφτασαν μόνο το τελευταίο τετράμηνο στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι, σύμφωνα με τις κυβερνητικές παραδοχές, μέσα σε ένα χρόνο, εισβάλλουν στη χώρα 120.000 Μουσουλμάνοι. Στην πραγματικότητα ο αριθμός αυτός είναι αρκετά έως πολύ μεγαλύτερος (150.000 ή και περισσότερο ετησίως,)αφού, πολλοί από τους εισερχόμενους δεν καταγράφονται και οι αρμόδιοι φορείς δημοσιοποιούν σκόπιμα μικρότερους αριθμούς αφίξεων.
Οι περισσότεροι θα παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα αφού τα βόρεια σύνορα έχουν σφραγιστεί ερμητικά και οι επαναπροωθήσεις είναι απίθανο να εφαρμοστούν στην πράξη, αφού η Τουρκία δεν δέχεται πίσω μετανάστες εγκατεστημένους στην Ηπειρωτική χώρα. Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα συνολικά για επτά χρόνια, μπορούν να διεκδικήσουν ελληνική υπηκοότητα και αυτό έχει γίνει και θα γίνει για πολλούς περισσότερους στο κοντινό μέλλον, αν κάτι δεν αλλάξει. Με δεδομένο ότι εισέρχονται τουλάχιστον 150.000 ετησίως, σε 10-12 χρόνια οι νεοεισελθέντες θα ανέρχονται, μαζί με τις γεννήσεις, σε 4 εκ περίπου και θα προστεθούν στα περίπου 2 εκ. που είναι εγκατεστημένοι στη χώρα συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, της Κω και των Ελληνοποιημένων Μουσουλμάνων τα τελευταία χρόνια. Τότε, το σύνολο των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, θα ανέρχεται περίπου σε 4,5 εκ., οι περισσότεροι σε νεαρή ηλικία, έναντι 8,5 εκ. γερασμένων Ελλήνων.Τότε θα αποκτήσουν ισχυρή πληθυσμιακή και πολιτική ισχύ και τίποτα δεν θα εμποδίσει το άνοιγμα των συνόρων για την εισβολή πολλαπλάσιων ομόθρηκών τους.
Δημογραφική κατάρρευση
Η ραγδαία δημογραφική μας κατάρρευση που συνδέεται και με την οικονομική κρίση, επιτείνει βαρύτατα το πρόβλημα. Στην περίοδο της Τουρκοκρατίας, ο Ελληνισμός επιβίωσε γιατί οι Ελληνίδες γεννούσαν πάνω από 5-6 παιδιά κατά μέσο όρο. Σχετικά ικανοποιητική γεννητικότητα άνω των 2 παιδιών ανά γυναίκα, υπήρχε και μέχρι το 1960, ενώ μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990, οι γεννήσεις ήταν λίγο περισσότεροι από τους θανάτους. Τα τελευταία δέκα χρόνια, η κατάσταση έχει ανατραπεί δραματικά. Ενώ η Μουσουλμάνα μητέρα τεκνοποιεί 5 παιδιά κατά μέσο όρο, η Ελληνίδα γεννά περίπου ένα παιδί, όταν για την αναπλήρωση μιας γενιάς απαιτούνται 2,1 παιδιά.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ), το 2018 γεννήθηκαν 86.440 και αποβίωσαν 120.000 άτομα, έτσι ώστε οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 33.857 άτομα.( 35.948 το 2017). Από αλλοδαπές, σχεδόν στο σύνολο Μουσουλμάνες, γεννήθηκαν 11.583 παιδιά ( 14,3%). Όμως, το ποσοστό των γεννήσεων από Μουσουλμάνες μητέρες είναι σημαντικά υψηλότερο αφού δεν υπολογίζονται ως αλλοδαπές αυτές της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου και των πολλών χιλιάδων που Ελληνοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Κατά συνέπεια, μπορεί να υπολογιστεί βάσιμα ότι, σήμερα οι γεννήσεις των υπεργεννητικών Μουσουλμάνων ανέρχονται σε ποσοστά της τάξης τουλάχιστον του 25% του συνόλου των 86.440 γεννήσεων, δηλ. 21.610 παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερο από ένα στα πέντε παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα σήμερα είναι Μουσουλμανάκια.
Με δεδομένο επίσης ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των 120.000 θανάτων δεν αφορά Μουσουλμάνους, συμπεραίνεται τελικά ότι, οι θάνατοι Ελλήνων, ξεπερνούν τις αντίστοιχες γεννήσεις κατά περίπου 55.000 άτομα ετησίως. Κάθε χρόνο δηλ. πεθαίνει μια μεσαία Ελληνική πόλη σαν τη Λαμία και δημιουργείται μια νέα μεγάλη Μουσουλμανική πόλη σαν την Πάτρα. Το γεγονός αυτό από μόνο του, προδικάζει την Ισλαμοποίηση της ομογενοποιημένης μέχρι το πρόσφατο παρελθόν Ελληνικής κοινωνίας. Ας μην γελιόμαστε. Στην περίπτωσή μας, η πολυπολιτισμική κοινωνία δεν είναι τίποτε άλλο από Μουσουλμανική κοινωνία. Αν αυτό δεν το καταλαβαίνει το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο της χώρας που ομνύει στο παραμύθι της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, τότε τόσο το χειρότερο για εμάς αλλά και για αυτούς.
odosdrachmis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου