Με μικρά σοκολατένια πασχαλινά αυγά!!
θα σας ξετρελάνουν!!
Τόσο εύκολα, τόσο γευστικά, σούπερ!!
Θα χρειαστούμε
ΥΛΙΚΑ
200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
200 γρ βούτυρο
4 αυγά
200 γρ ζάχαρη
140 γρ αλεύρι
40 γρ κακάο
Ξύσμα πορτοκαλιού
Αυγουλακια μικρά πασχαλινά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε μικρά κομμάτια την σοκολάτα, την βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι μαζί με το βούτυρο και την βάζουμε στο μάτι της κουζίνας να λιώσει ( στο 1 ) πολύ χαμηλ θερμοκρασία.
Στον κάδο του μιξερ βάζουμε τα αυγά με την ζάχαρη, χτυπουμε σε δυνατή ταχύτητα, για 10 λεπτά.
Τώρα σταματάμε το μιξερ και ρίχνουμε την λιωμένη σοκολάτα σιγά σιγά και ανακατευουμε με μια σπάτουλα.
Προσθέτουμε το αλεύρι με το κακάο ανακατεύουμε απαλά προς μια κατεύθυνση πάντα να μην χάσει το μίγμα μας τον όγκο του.
Έχουμε βουτυρωσει μικρές φόρμες η την φόρμα για τα μαφιν μας και βάζουμε μέσα το μίγμα.
Προσθέτουμε τα πασχαλινά αυγουλακια μας, και ψηνουμε για 10 λεπτά αυτά που έχουμε στην φόρμα .
Ενώ αυτά που έχουμε στα φορμάκια για 15 - 18 λεπτά.
Cooking Tips' ΣπιτικάΜου αρέσει η Σελίδα!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου