Amfipoli News: «ΜΑΜΑ ΖΩ...ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ» - Λείπει η ΑΓΑΠΗ για την Ζωή...

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

«ΜΑΜΑ ΖΩ...ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ» - Λείπει η ΑΓΑΠΗ για την Ζωή...


Πολλές κουβέντες γίνονται τελευταία για το θέμα των εκτρώσεων. Οι γνώμες ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια...ΠΑΝΤΟΥ! Ατελείωτες συζητήσεις (πολιτισμένες και μη) για το ΑΝ έχει δικαίωμα μια γυναίκα να κάνει έκτρωση ή όχι. Ο Νόμος το επιτρέπει (υπό προϋποθέσεις) από την δεκαετία του 1980. Άραγε η ύπαρξη σχετικού Νόμου σημαίνει αυτομάτως ότι η έκτρωση ως πράξη συμβαδίζει με κυριαρχικά δικαιώματα του ανθρώπου, όπως είναι το δικαίωμα στη ζωή και φυσικά στην προστασία της τεκνοποίησης ως το μέσο για την διαιώνιση του ανθρώπινου είδους; Δίνει το δικαίωμα στη γυναίκα (ή και στον άνδρα) να "ξεγλυστράει" από τις δυσάρεστες συνέπειες μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, συμβαδίζει όμως με τις αρχές της προστασίας της ανθρώπινης ζωής; Πολλοί θα πούνε ότι δεν έχει σχηματιστεί πλήρως το έμβρυο και συναφείς αερολογίες... Δυστυχώς για όλους αυτούς η δημιουργία της ανθρώπινης ζωής (τεκνοποίηση) αποτελεί την υπέρτατη πράξη που μπορεί να επιτελέσει ένας άνθρωπος. Αφού ο Νόμος δίνει το δικαίωμα να γίνεται ΝΟΜΙΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ με την διαδικασία της έκτρωσης ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τη δολοφονία του νεογνού ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ; Είναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ότι το έμβρυο θα γίνει νεογνό. Είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ότι από την 22η ημέρα μετά την σύλληψη Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΓΝΟΥ ΚΤΥΠΑ! Η ίδια καρδιά θα συνεχίσει να κτυπά μέχρι τα βαθιά του γεράματα ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ...

Αν το κοιλιακό τοίχωμα της εγκύου γυναίκας ήταν ΔΙΑΦΑΝΟ...τότε τι είδους Νόμους θα είχαμε για την έκτρωση, όταν όλοι και ιδιαίτερα η κυοφορούσα μητέρα θα έβλεπαν το έμβρυο);

"Δεν θα δώσω σε κανέναν φάρμακο θανάσιμο, ούτε τέτοια συμβουλή ούτε σε γυναίκα θα δώσω εκτρωτικό φάρμακο".
(Όρκος του Ιπποκράτη, 460-377 π.Χ.)

     Άραγε τι είναι αυτό που κάνει τις νέες και τους νέους να μην υπολογίζουν τη ζωή του παιδιού που είναι δικός τους καρπός; Μήπως το ότι δεν το έχουν δει; ή ότι δεν το έχουν ακούσει να τους μιλά; Μήπως επειδή δεν είδαν το χαμόγελό του; Μα...αν αφήσουν το έμβρυο να ζήσει είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι όλα θα παραπάνω θα τα ζήσουν. ΠΟΙΟΣ λογικός άνθρωπος θα σκοτώσει το παιδί του ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙ; Κανένας...ΓΙΑΤΙ συμβαίνει αυτό πριν γεννηθεί; Μπορεί ένας Νόμος να καθορίσει το "δικαίωμα" στον φόνο; Το οξύμωρο όμως είναι άλλο... Οι ίδιοι που υπεραμύνονται του δικαιώματος της γυναίκας να αποφασίζει για το σώμα της και να επιλέγει την έκτρωση...οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι (και καλά κάνουν) με την θανάτωση πχ μιας εγκύου σκύλας γιατί λυπούνται τα ζώα. Άραγε τον άνθρωπο δεν πρέπει να τον λυπούνται με την ίδια θέρμη;. 

        Εκείνο που λείπει από τη σύγχρονη κοινωνία είναι η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ. Ζούμε στον απόλυτο εκφυλισμό των πανανθρώπινων αξιών. Από την άλλη η ενέργεια του Υπουργού Μεταφορών κ.Καραμανλή Κώστα να εξαφανίσει από τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ σε χρόνο ρεκόρ ΝΟΜΙΜΗ διαφήμιση κατά των εκτρώσεων δείχνει ότι η κυβέρνηση ΦΙΜΩΝΕΙ την άλλη άποψη. Ο Μίκης Θεοδωράκης μίλησε για αριστερόστροφο φασισμό... Η φίμωση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ από τον Υπουργό Μεταφορών κ.Κώστα Καραμανλή δείχνει ο φασισμός μπορεί να είναι ΚΑΙ δεξιόστροφος (για την κατ' εφημισμόν δεξιά ΝΔ).

Ας επιστρέψουμε στην ΑΓΑΠΗ προς τον συνάνθρωπο. Να είμαστε υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα των πράξεών μας...ιδιαίτερα όταν αυτές οι πράξεις αφορούν σε μια ανθρώπινη ζωή!

ΥΓ: Υπάρχουν και οι μητέρες που τελικά χώρισαν ...αλλά δεν σκότωσαν τα παιδιά τους...

alithia21.blogspot.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου