Πολύ ωραίος έγινε ο γαύρος μόλις τον φιλετάρισα θα τον βάλω στο λάδι με σκόρδο, μαιντανό, καυτερή πιπεριά, ρίγανη και άντε καλά ούζα.
Καθάρισα δύο κιλά γαύρο τον έβαλα στο τάπερ με δύο μπουκάλια ξύδι και δύο χούφτες αλάτι.
Τον κράτησα στο ψυγείο για 24 ώρες και μετά τον φιλετάρισα.
Όσο πιο πολύ ψηθεί στο ξύδι και το αλάτι τόσο πιο καλός γίνεται.
Aleka Thomaidou προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου