Υλικά για την γέμιση
1kg χαλούμι
1/2 kg κεφαλοτύρι
1/2 kg γραβιέρα
200 γρ. μυζήθρα ανάλατη ή ανθότυρο
16 αυγά
170 gr. σιμιγδάλι
25 gr. baking powder
Λίγο δυόσμο
Εκτέλεση
Δουλεύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Υλικά για το φύλλο
(Προζύμι 100 gr. Μαγιά νωπή 200 ml. γάλα στους 30 C 5gr. ζάχαρη 150 gr. αλεύρι)
400 ml ελαιόλαδο
400 ml. γάλα
5 gr. αλάτι
1350 gr. αλεύρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά για το προζύμι, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε σε θερμό περιβάλλον μέχρι να τριπλασιαστεί σε όγκο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και δουλεύουμε στ μίξερ με τον γάντζο. Καλύπτουμε το ζυμάρι με μεμβράνη και αφήνουμε σε θερμό περιβάλλον μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Χωρίζουμε σε 18 μπαλάκια 150 gr. (Μέγεθος για Ατομικές) και αφήνουμε να ξεκουραστούν. Ανοίγουμε σε τετράγωνα και γεμίζουμε με το μείγμα των τυριών 125 γρ. σε κά. Διπλώνουμε, αλοιφουμε με τα αυγά και πασπαλιζουμε με το σησάμι και το μαυροσήσαμο.πιεζουμε τις άκρες με πηρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 175-180 C για περίπου 30 λεπτά
Υλικά για για επάλειψη
5 αυγά χτυπημένα
50 gr. σησάμι
35 gr. μαυροσήσαμο
Σχολείο Ανορθόδοξης Μαγειρικής-Unorthodox Cooking School
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου