Amfipoli News: Υπάρχει μία απαράδεκτη διαπλοκή της Πολιτικής με τη Δικαιοσύνη

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Υπάρχει μία απαράδεκτη διαπλοκή της Πολιτικής με τη Δικαιοσύνη


Εν προκειμένω, σωστά δεν έφεραν τα μνημόνια την κρίση, όπως είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά η διαφθορά τόσο την κρίση, όσο και τα μνημόνια – με τα οποία καταστράφηκε και θα συνεχίσει να καταστρέφεται η Ελλάδα, όσο υπάρχουν. Όσο για τη μείωση των δαπανών στην υγεία μετά το 2010, στην Τρόικα οφείλεται – όχι βέβαια στους έκτοτε υπουργούς.

Όσον αφορά τώρα αυτό που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει, γενικότερα ως Έλληνες στην περίπτωση της NOVARTIS, είναι το σκάνδαλο. Τα δισεκατομμύρια δηλαδή που έχασε το ελληνικό δημόσιο, οπότε οι φορολογούμενοι, από αυτού του είδους τις πρακτικές – ενώ είναι εξευτελιστικό και απογοητευτικό για την πολιτική ηγεσία της χώρας μας, για όλους εμάς τους Έλληνες, να εισπράττουν οι Η.Π.Α. πάνω από 300 εκ. $ για κάτι που αφορούσε την Ελλάδα, ενώ εμείς απολύτως τίποτα (αστείο ποσόν βέβαια για μία εταιρία με χρηματιστηριακή αξία 200 δις, με ετήσιο τζίρο 50 δις και με καθαρά κέρδη μετά φόρων 12 δις – ούτε δέκα ημέρες κέρδη).

Πόσο μάλλον όταν βρέθηκαν, σύμφωνα με την κατάθεση δικαστικής λειτουργού, σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς κινήσεις χρημάτων της τάξης των 130 εκ. € από την Εισαγγελία, από τη συγκεκριμένη εταιρία που ασφαλώς δεν είναι η μοναδική, χωρίς να γίνει καμία προσπάθεια διερεύνησης τους.



Βασίλης Βιλιάρδος

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου