Αυτά τα αμυγδαλωτά είναι πλούσια σε ασβέστιο παρόλο που δεν περιέχουν γάλα. Ιδανικά για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη. Λόγω των αμυγδάλων περιέχουν πολλές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, μονοακόρεστα λίπη και φυτοστερόλες. Η μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο αποτελεί έναν καλό τρίτο λόγο για να τα φτιάξετε!
Υλικά:
-300 γρ. λευκά ανάλατα αμύγδαλα, καβουρδισμένα
-75 γρ. άχνη
-80 γρ. ώριμο ροδάκινο
-άχνη για πασπάλισμα
Pastry Designs
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου