Amfipoli News: Πλησιάζει η έκρηξη των εκρήξεων

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Πλησιάζει η έκρηξη των εκρήξεων


Η θεωρία του εφικτού διδάσκει πως οι άνθρωποι πρέπει να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις για να επιτύχουν – τα κράτη επίσης. Εμείς επεκτείναμε το θέμα, περιγράφοντας τις τεράστιες εισοδηματικές και περιουσιακές ανισότητες που έχουν δημιουργηθεί σήμερα, με στόχο να τονίσουμε πως οι συνθήκες δεν είναι πλέον οι ίδιες – καθώς επίσης για να αναδείξουμε τις ουτοπίες που επικρατούν.

Εάν δεν υπάρξουν λοιπόν μεγάλες διορθωτικές κινήσεις, το σημερινό μας σύστημα θα εκραγεί – από πολλές διαφορετικές πλευρές. Εάν η έκρηξη αυτή προκληθεί από χώρες όπως η Ελλάδα ή η Ιταλία, από τις εξεγέρσεις των Πολιτών που αδυνατούν να αναπνεύσουν πλέον, βυθισμένοι στα χρέη, ή από εκείνους τους νέους ανθρώπους που δεν θα θελήσουν να ανεχθούν την καταδίκη τους στην ανεργία, στην περιθωριοποίηση, στη φτώχεια και στην αφάνεια, κανένας δεν το γνωρίζει.

Σε κάθε περίπτωση, η καταιγίδα των καταιγίδων που έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά κρύβεται πίσω από τον COVID 19, θα ξεσπάσει πολύ σύντομα – προκαλώντας τεράστιες κοινωνικές αναταραχές και αιματηρές εξεγέρσεις.

Συνεχίστε ΕΔΩ
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου