Amfipoli News: Η χειμωνιάτικη ομορφιά των ελληνικών νησιών – Μοναδικά τοπία σε αμιγώς καλοκαιρινούς προορισμούς!

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Η χειμωνιάτικη ομορφιά των ελληνικών νησιών – Μοναδικά τοπία σε αμιγώς καλοκαιρινούς προορισμούς!



Πολυαγαπημένα νησιά της Ελλάδας αποτελούν must καλοκαιρινούς προορισμούς για τους περισσότερους από εμάς. Έχετε, όμως, αναρωτηθεί πώς μοιάζουν τον χειμώνα; Δείτε στη συνέχεια μοναδικά τοπία από την “άγρια” χειμερινή ομορφιά αμιγώς καλοκαιρινών προορισμών…

Ο χειμώνας συνήθως απαιτεί βουνό, πλούσια φύση και ορεινά χωριά, γιατί είναι η εποχή που αυτά αναδεικνύουν την υπέροχη ομορφιά τους. Ωστόσο, οι αμιγώς καλοκαιρινοί προορισμοί, όπως είναι τα νησιά της Ελλάδας, δηλαδή, έχουν κι αυτά τη δική τους “χειμωνιάτικη” ομορφιά, με μοναδικά τοπία!

Εμείς επιλέξαμε 7 πολυαγαπημένα νησιά, που όλοι έχουμε επισκεφθεί και σας δείχνουμε την χειμωνιάτικη εκδοχή τους…

7 αγαπημένα ελληνικά νησιά φοράνε… χειμωνιάτικα!

Σαντορίνη

η σαντορίνη τον χειμώνα

Μύκονος

η χειμωνιάτικη ομορφιά της μυκόνου

Κέρκυρα

η νάξος τον χειμώνα

Χανιά

τα χανιά τον χειμώνα

Νάξος

η κέρκυρα τον χειμώνα

Τήνος

η χειμωνιάτικη ομορφιά της τήνου

Σύρος

βροχερή σύρος τον χειμώνα

Η Σίφνος ο πιο ονειρικός προορισμός του κόσμου για το 2020

Η βρετανική εφημερίδα Evening Standard πλέκει διθυράμβους για ελληνικό προορισμό, τον οποίο και τοποθετεί στους πιο ονειρικούς προορισμούς στον κόσμο για το 2020.

Σίφνος ηλιοβασίλεμα

Μπορεί η Ανδαλουσία, το Κάπρι, η ακτογραμμή του Μεξικού και η Ζάμπια να είναι πράγματι όμορφοι προορισμοί για ταξίδια, ωστόσο ένα ελληνικό νησί γίνεται αντικείμενο συζήτησης στην βρετανική εφημερίδα Evening Standard, που το τοποθετεί στην κορυφή των ονειρικών top προορισμών για το 2020.

Σίφνος ονειρικός προορισμός με υπέροχες παραλίες

“Με εξαιρετική κουζίνα, πανέμορφες εκκλησίες και μερικές από τις καλύτερες παραλίες των Κυκλάδων, είναι απορίας άξιον πώς κάποιος δεν έχει ακόμη επισκεφτεί τη Σίφνο“, είμαι μόνο μια φράση από αυτές που γράφτηκαν για το κυκλαδίτικο νησί.

Σίφνος λιμάνι στους ονειρικούς προορισμούς 2020

Στο άρθρο της εφημερίδας περιγράφονται οι δυνατότητες της Σίφνου, όπως η περιήγηση και η επίσκεψη σε εκκλησίες, οικισμούς, εργαστήρια κεραμικής, μονοπάτια, αρχαία ιστορικά μνημεία και παραλίες.

travelstyle.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου