ΥΛΙΚΑ
200 γρ. Βούτυρο, μαλακό
200 γραμμάρια ζάχαρης
200 γρ. τριμμένα(σκόνη) λευκά αμύγδαλα
20 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
2 αυγα
150 γρ. Κεράσια σε σιρόπι στραγγισμένα
ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 ° C.
2. Βουτυρώστε και αλευρώστε ένα ταψάκι 20cm.
3. Βάλτε το βούτυρο και τη ζάχαρη χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ μέχρι να γίνει αφράτο.
4. Προσθέστε το αμύγδαλο λίγο αργότερα και τα αυγά ένα προς ένα.
5. Συνεχίστε να χτυπάτε μέχρι να κρεμώσουν και σταματήστε το μίξερ.
6. Ενσωματώστε το αλεύρι με το χέρι με μια σπάτουλα.
7. Ρίξτε το μείγμα στο προετοιμασμένο ταψί και σκορπίστε τα στραγγισμένα κεράσια πάνω του.
8. Ψήστε για 45-50 λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει πριν το σερβίρετε.
Απολαύστε!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου