ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο πυρξ η στο ταψι (30χ27ν) μια σειρα φρυγανιες στο πατο. Βραζουμε 2 ποτηρια νερο με 2 ποτηρια ζαχαρη για 4 λεπτα και σιροπιαζουμε καυτο με κουταλι σιγα-σιγα
Κανουμε και μια ΚΡΕΜΑ με 1 λιτρο γαλα-5 κ.σ.ζαχαρη ,120 γρ κορν φλαουρ και την ριχνουμε σιγα-σιγα πανω στις φρυγανιες
Αφηνουμε να κρυωσει πολυ καλα
ΣΑΝΤΙΓΥ:
2 φακελακια γκαρνι οπως γραφει η συσκευασια και την βαζουμε απαλα πανω στην κρυα κρεμα
ΓΛΑΣΣΟ:
Βαζουμε 250 γρ κρεμα γαλακτος να ζεσταθει και σπαμε μεσα 250 γρ σοκολατα γαλακτος η και απλη μαυρη κουβερτουρα
Ανακατευουμε μολις πηξει κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 1 κ.σ.βιταμ
Ανακατευουμε διαρκως μεχρι να κρυωσει και στην συνεχεια το ριχνουμε σιγα-σιγα πανω στην σαντιγυ
Και το βαζουμε στο ψυγειο
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!”
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου