Υλικά
600ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
150ml γαλα φρεσκο
6 κουταλιές σ. Ζάχαρη
2 βανίλιες
6 φύλλα ζελατίνη
Εκτέλεση
Βαζουμε τη ζελατινη σε μπολ με κρυο νερο να μαλακώσει, στο κατσαρολακι βαζουμε την κρεμα γάλακτος το γάλα τη ζαχαρη
Μολις πήρε μια βραση το τράβαμε πρόσθετουμε τη ζελατίνη με τις βανίλιες ανακατεύοντας πολύ καλα τη μοίραζουμε σε μπολακια τα βαζουμε στο ψυγειο περιπου τρεις ώρες να σφίξει και σερβίρουμε με γλυκό κερασι.
Η Συνταγή είναι από κ. Κατερινα Μαδικα– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου