Amfipoli News: Daily Mail: Τα «κωδικά ονόματα» στο ημερολόγιο της Κάρολαιν αποκαλύπτουν το επικίνδυνο προφίλ του Μπάμπη

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Daily Mail: Τα «κωδικά ονόματα» στο ημερολόγιο της Κάρολαιν αποκαλύπτουν το επικίνδυνο προφίλ του Μπάμπη

 


Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προχωρά η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η οποία εξ’ αρχής έχει ασχοληθεί με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του βρετανικού τάμπλοιντ, η Κάρολαιν έκρυβε ένα άγνωστο ημερολόγιο σε ένα ντουλάπι με παπούτσια, όπου εκεί περιέγραφε με συντομογραφίες και greeklish την κακοποιητική σχέση της με τον σύζυγο και καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της» αναφέρει η αστυνομική πηγή, η οποία επικοινώνησε με τους δημοσιογράφους.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, όπως καταγράφεται στην βρετανική ιστοσελίδα, εκτιμούν ότι πολλές από τις λέξεις που χρησιμοποιεί στο κρυφό της ημερολόγιο η Καρολάιν, έχουν γραφτεί με διαφορετικού χρώματος στιλό και είναι «κωδικοποιημένες», προκειμένου να μη καταλάβαινε το περιεχόμενο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σε περίπτωση που το ημερολόγιο έπεφτε στα χέρια του.

Σύμφωνα με τη  «Daily Mail», η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο» τον σύζυγο της. Έβαζε μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy».

Οι ίδιες πηγές εντοπίζουν στο ημερολόγιο τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία του «μαλ…»: Ο «Mal… Antras Mou (‘My W***** Husband’)».

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό ρεπορτάζ, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία «PP», για να χαρακτηρίσει ως «παλιοπ…» τον πατέρα του παιδιού της. Ενώ, η λέξη «ΧΧ», η οποία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς αστυνομικών και δημοσιογράφων, υπάρχει αρκετές φορές στο ημερολόγιο, πιθανότατα παραπέμπει στην ελληνική λέξη «Ξύλο».

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμη καθώς δεν αποτελεί μέρος της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 32χρονου δολοφόνου.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου